- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.817
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımmSabah başarısıyla uyandım, az önce ilaç içtim, başım geçiyor, bacaklar yanıyor
Bugün evdeyim, ödem atıcı ilaç alıp wc yolunu arşınlamayı düşünüyorum
Elhan kaptanım, ananas kabuğu çayını nasıl yapıyordun ki?
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim bakicam ,
Canım aylık 2400 fazla gelir mi ?Bana fiyatı çok çok fazla olmayan bir diyetisyen önerebilir misiniz acaba
Geçmiş olsunSabah başarısıyla uyandım, az önce ilaç içtim, başım geçiyor, bacaklar yanıyor
Yani bilmiyorum ki ortalama nasıl fiyatlar M Minicikfzt de attı listesini belki onu yaparimCanım aylık 2400 fazla gelir mi ?
Abla soruyorum ama merak ettim kusura bakma senin bacaklarında tam olarak ne var lenfodem filan miSabah başarısıyla uyandım, az önce ilaç içtim, başım geçiyor, bacaklar yanıyor
Aynen öyle. Sağlık bölümlerini seçerken gerçekten insanlar bunu seviyor mu yapabilir mi diye çok ölçüp tartmasi lazım çok kutsal bir meslek. Çok isteyerek ve severek seçtim bölümü insanlara yardım etmek kadar beni mutlu eden birbirswy yok baktım yapamadım.baska bir bölümden ausbildung yaparım diye düşündüm mesela aşçılıkEvet, burda refakatçi yok, her işi hemşire yapıyor, hasta temizliğini de, sadece oda temizlikçileri ayrı, hemşirelerle alakası yok. Benim yakın arkadaş bir hastanede temizlik görevlisi, gece 3 Te, 4 Te işbaşı yapıyor, doktorlar gelip mesaiye başlamadan onların odalarını bitirip sonra servise çıkıp hasta odalarını temizliyorlar
Benimki baya uygundu canım ben 2 aylığına 750 TL verdim. İyi diyetisyenler o fiyat dediğim gibi her şeyle birebir ilgilenen kişilerYani bilmiyorum ki ortalama nasıl fiyatlar M Minicikfzt de attı listesini belki onu yaparim
Oo çok iyimis fiyatıBenimki baya uygundu canım ben 2 aylığına 750 TL verdim. İyi diyetisyenler o fiyat dediğim gibi her şeyle birebir ilgilenen kişiler
Geçmiş olsun bitanem İlaçlar şifa olsun inşallah.Sabah başarısıyla uyandım, az önce ilaç içtim, başım geçiyor, bacaklar yanıyor
Çarşafları bile hemşire degiştiriyormus kuzumm Bizim hemsireler rahat burada. Serabim müstesna tabi devlet hastanelerinde serum bitti demeye bile korkuyoruz.Evet, burda refakatçi yok, her işi hemşire yapıyor, hasta temizliğini de, sadece oda temizlikçileri ayrı, hemşirelerle alakası yok. Benim yakın arkadaş bir hastanede temizlik görevlisi, gece 3 Te, 4 Te işbaşı yapıyor, doktorlar gelip mesaiye başlamadan onların odalarını bitirip sonra servise çıkıp hasta odalarını temizliyorlar
Burdayım şekerim
Geçmiş olsun rabbim şifa versin canımSabah başarısıyla uyandım, az önce ilaç içtim, başım geçiyor, bacaklar yanıyor
Benim diyetisyenim vip online sistemi 2 aylık 4500 normal online sistemi 2 aylık 2500 tlBana fiyatı çok çok fazla olmayan bir diyetisyen önerebilir misiniz acaba
Amin kuzum, eskiye göre daha az şiddeti, geçiyor hamdolsunGeçmiş olsun canımm
Teşekkür ederim canım, geçecek inşaAllahGeçmiş olsun
yarın başlıyoruz canımm, ben de büyük bir heyecanla bekliyorumYarın mı başlıyoruz kızlar Buradan ayrı geçirdiğim 3 hafta beni çok yordu.( Beslenme anlamında) Benim artık başlamam gerekiyor Hemen yarın olabilir mi acaba