- 23 Haziran 2019
- 8.719
- 37.740
Geçen ben de yazdım neredesin iyi misin diye anneciği iyidir kendisi de iyidir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ben de yazdım neredesin iyi misin diye anneciği iyidir kendisi de iyidir inşallah
Annemin tartısıyla olur dimi eski usul gram filan yokYarın akşam seçmeler yapılabilir canım. Yapılmazsa cumartesi yapılır. Kimse hangi takımda olduğunu bilmiyor. Cumartesi tartı günümüz fotoğrafli tarihli paylaşmayı unutma truecum.
Onlara göre evet zayıfım zorluyorlar ama olmayacaktr inşallah yok yok bişey olmaz aramız açılmaz inşallah hepsini çok severim Allah razı olsun onlardan bir ikisi ahiretlim çok seviyorum çok iyler rabbim bozmasınŞimdilik onlara göre zayifsin. Kendilerine benzetme çabaları olmasın sakın
Yapmadığım bir komşu ara açmasi kaldıydi onu da yaptım ya
Tebrik ederim canım bayram sonrası güzel eksiBayramdan önceki tartım 67.300
Bugün 66.600
-700
Artılar gitti eksiye düştük şükür
Salı hedef 65. Olsun
Elhan
bana da cumartesi daha iyi oluyor canım çalıştığım için haftaiçi tartıya daha gecenin ödemi inmeden çıkmak zorunda kalıyorum çünküBirde aslınsa tartı günü cuma olsa sanki iyi olur benim tahminim çünkü hafta sonları ben evde olmuyorum ya kızlar siz hafta sonları müsait oluyormusunuz yinede kaptanım daha iyi biliyor Elhan
Dün bugün tartilamadim korkumdan yüksek çıkacak biliyorumYaparsın güveniyorum sana
Art niyet aramadım ama insanların aklına gelen ilk şey o oldu. Bide üst kısımdan gitti benim. Halimle yüzüm çöktü biraz onun etkisi var
Giyinip aynaya bakmak hoşuma gidiyor
Ben korkuyorum
Daha düzen kuramadım. Üstüne bide kaptan oldum
Teşekkür ler canım benim aslında hiç tatlı yemedim bir tane bile sadece yemek fazla yedm birde ekmek onun artıları ydıTebrik ederim canım bayram sonrası güzel eksi
Benim için her gün olur çoğunluğa uyarımBirde aslınsa tartı günü cuma olsa sanki iyi olur benim tahminim çünkü hafta sonları ben evde olmuyorum ya kızlar siz hafta sonları müsait oluyormusunuz yinede kaptanım daha iyi biliyor Elhan
Evet ödem de etkiliyor yaa en iyisini kaptanım blir herkes için aynı degil işte ortayı bulmak çok zorbana da cumartesi daha iyi oluyor canım çalıştığım için haftaiçi tartıya daha gecenin ödemi inmeden çıkmak zorunda kalıyorum çünkü
ŞekerBenim için her gün olur çoğunluğa uyarım
Bana her gün uyar ama günü yeni değiştirdik tekrar değiştirmezler bencebana da cumartesi daha iyi oluyor canım çalıştığım için haftaiçi tartıya daha gecenin ödemi inmeden çıkmak zorunda kalıyorum çünkü
Ben her sabah tartılıyorum daha kontrollü olmamı sağlıyor.Dün bugün tartilamadim korkumdan yüksek çıkacak biliyorum
aynenn öyle ama çoğunluğun kararına da uyarım sıkıntı yok ama serap911 in de dediği gibi yeni de değiştiEvet ödem de etkiliyor yaa en iyisini kaptanım blir herkes için aynı degil işte ortayı bulmak çok zor
Aynn canım benim benm içinde sıkıntı yok kaptanım ve burdaki arkadaşlar nasıl isterse yine öyle olsun cumarteside fena degl zatenaynenn öyle ama çoğunluğun kararına da uyarım sıkıntı yok ama serap911 in de dediği gibi yeni de değişti
Cuma filan tartilsan diğerleri cumartesi olsa oda çok karışır bilmiyorum ki.aynenn öyle ama çoğunluğun kararına da uyarım sıkıntı yok ama serap911 in de dediği gibi yeni de değişti
Her gn tartılmak yalnış çıkarmıyor mu ben m tartı kafayı yiyor sonra çünkü senn tartın iyi demmekiBen her sabah tartılıyorum daha kontrollü olmamı sağlıyor.
Belki beklemediğin güzel bir sonuç çıkacak veya çok az artı olacak
yarın kızımın doğumgününü kutlayacağız, alışverişe kendim için de birşeyler ekleyeyim
ayyy ben bayılıyorum çökük yüze, anormallik bende mi acaba Mthn83
millet bana yüzün çok çökmüş dedikçe hoşuma gidiyor
Mezuniyet çekimleri varmış yoğunum dediGeçen ben de yazdım neredesin iyi misin diye anneciği iyidir kendisi de iyidir inşallah
MaşallahBayramdan önceki tartım 67.300
Bugün 66.600
-700
Artılar gitti eksiye düştük şükür
Salı hedef 65. Olsun
Elhan
Korkma hepimiz aynıyız arada istisnalar hariçDün bugün tartilamadim korkumdan yüksek çıkacak biliyorum