Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Börek sanki daha masum kalır, sarma sardım dünNe kadar ıssız kalmış buralar böyle inşallah kimse börek yemiyordur gizli gizli
Menüm
Sabah 13.00
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı k labne
1 dilim salam (biliyorum yememem lazım )
Tam buğday ekmeği
Yeşillik
Ara: yok
Aksam: iftara davet edildim
Mercimek çorbası 5 kaşık filan o kadar tuzlu olmuştu ki ayıp olmasın diye o kadar icebildim.
3 kaşık pirinç pilavı
Et sote 2 kaşık
(Yemekler aşırı yagliydi midem ağrıyor)
Cordelia
Malesefyaaaaaaaaaa bensiz mi yedin hepsiniiiiiii
Allah rahmet eylesin, kimdi, tanıyamadımkızlar çok üzüldüm. Adem Mete vefat etmiş
Günaydııınnnn hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Çok sağol canımBisey olmaz o kadardan bence
Biraz daha sabır canm sonunda çok güzel eksiliyorEvett benim kilo yine direnç gösteriyor
Cumartesi 105.15
Salı 105
Fark - 0.150 gr (o inat ben inat ben kazanacağım )
serap911
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar canlar
İyi bence yavaş yavaş gidecek direnç bende bilirim haftalarca kiramamistim 9lu rakamlara çok az kalmış biraz daha gayretEvett benim kilo yine direnç gösteriyor
Cumartesi 105.15
Salı 105
serap911
Bende birgün yapmıştım salamura tuzunu gotursmemistim aşırı tuzluydu ama çok güzeldiBörek sanki daha masum kalır, sarma sardım dün
Çok güzel olmuş tuzlu tuzlu
Ve tabi elim yüzüm davul gibi
Canım geldim, dün eşim aniden misafir davet etti. Temizlik yemek çay vs derken çok geç gittiler. Mutfağı zor toplayıp yatağa attım kendimi. Sabah da çocuk havuz istedi, ondan erken gelemedim.arke neredesinnnnnm
Günaydın
Her güne 1 şarkı günümüzde bugüüünn şöyle kıpır kıpır bir şarkı olsun dedim.
TebriklerSelam kızlar
Geçen cumartesi 68.65
Bugün 67.55
Fark -1.1
Demek direnç kilona geldin diyestiyeninle konuştun mu canım bence bayramdan sonra kırılırEvett benim kilo yine direnç gösteriyor
Cumartesi 105.15
Salı 105
serap911