- 30 Kasım 2014
- 28.409
- 125.081
60 lara ulaşırsın inşallah canım ve inşallah ben de ulaşırımBende çok istiyorum 60 Lara gelmek ama nasıp olmuyor kıvranıyorum resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
60 lara ulaşırsın inşallah canım ve inşallah ben de ulaşırımBende çok istiyorum 60 Lara gelmek ama nasıp olmuyor kıvranıyorum resmen
Hadi bakalım gün gün gidelim sadece bulunduğumuz günü hasarsız atlatmaya odaklanalım. Bugünün planı hazırmış zaten süperŞu saate kadar bişey yemedim
Oğlumla iftarda yalnızız, 2 saat daha durup onunla yerim
Yarın misafirim gelecek, kendime özel yemek hazırlayacağım, diğerlerinide atlatırsam süper
İnşallah60 lara ulaşırsın inşallah canım ve inşallah ben de ulaşırım
Hangısı ya bakayım bende yapayımHahaha sanırım 1dilim güllaç dışında tatlı kaçamağım olmadı önceki hafta oruçtum onun ödemi de gitmiş olabilir birde sizin grupta bir çay konuşulmuş ya emziren anneler için ödem atıcı onu kullandım bu hafta bunkadar etki eder mi bilmiyorum ama etmiş gibi de duruyor
Sağol elhanım.Başın sağ olsun bitanem İstersen yapmayabilirsin bu telaşin içinde düşünme . İzinli yazarız seni. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Tebrik ederim tekrar başın sağolsun
Ben sana dememiş miydim sen 38sin diye bak 36 bile almışsınSadece kot pantolon aldım
Minicik beli var
26 beden
Lwc bedenleri ve kot bedenleri neye ne kadar uyuyor bilmiyorum ama ben mutlu oldum
Tekrar hoşgeldin
Evet diyet lesli ve 1 ay platese gittim
Ayy evet tartı da uyumlu olsa
Tebrik ederim canım
Abla seni biz tutuyormusuz
Harika gitmiş
Harika canım daim olsun
Oo kaptanım tebrik ediyorum
Not aldım
Not aldım canım
Bende de çok oldu sıkılaşma sporla verdiğimiz için benceO şekilde bakınca evet iyi gitti canım çok şükür. Sıkılaşma da oluyor, kıyafetlerimden farkediyorum.
Bu canımHangısı ya bakayım bende yapayım
Etkili demekki
Teşekkür ederim canımTebrikler canım harikasın
Tebrikler tatlım süpersin
süpersin canım tebrik ederim
rabbim nazarlardan korusun çok çok tebrik ediyorum güzel lenam
Tebrikler canım
Nice güzel yılları olsun canım babanın
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler tatlım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler tatlım
Oruç değilim canım diyetisyen tartısı her zaman evdeki tartimdan bir kilo eksik tartıyorEveeettt
Bayram ve ay sonu olarak belirt hatta
Canım bunu bayram için not almayım mi
Düzenli giden bı kadınsın. Vücudun çok ayarından sapmaz bence. Ama yine de sen bilirsin
Harikasın
Aslında oruç değil misin akşama tartı atsan. Üstün giyinik ve başka bı tartıda daha az çıkıyorsun
Bence akşam bidaha tartil
Elhan kaptanım hangisini baz alıyorsa bende onu alıyorum çünkü
Kaşını gözünü niye yamultuyorsun küçük kacamaklarin vardı mutsuzdun.
Hadi mutlu ol. Kaçamakları idare etmeyi öğrendin
Canım LenaG @Akrrep @gezegenfeza
Aç gezdiler ama öyle büyük rakamlar kaybetmediler. Açlık iyi gelmiyor belkide vücuduna. Stres yapmadan ramazanı bitir. Sonrası düzenlenecek inşallah
Az olsun kalıcı olsun tebrik ediyorum canım
Lütfen önce düzenini kür. İlerde eminim ki ihtiyacın kalmayacak
Sağol canım benimgüzel günlerde güle güle giy
Sağol canımTebrik ederim canım hepsinin yağdan gitmesi harika benim de yeni hedef 105 verdi
Acemiliği attım nasılsa, rövanşını yaparız öyleyse. Ayyy bu arada kazanan takım kim oldu acaba, henüz o sayfalara gelemedimSen acemisin diye torpil geçtim
Uzanamadigim ciğer
Ayyy ayyy minicik belli pantalonla hep güzel yerlere git canım Çok sevindimSadece kot pantolon aldım
Minicik beli var
26 beden
Lwc bedenleri ve kot bedenleri neye ne kadar uyuyor bilmiyorum ama ben mutlu oldum
Tekrar hoşgeldin
Evet diyet lesli ve 1 ay platese gittim
Ayy evet tartı da uyumlu olsa
Tebrik ederim canım
Abla seni biz tutuyormusuz
Harika gitmiş
Harika canım daim olsun
Oo kaptanım tebrik ediyorum
Not aldım
Not aldım canım