Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt canim ama cabuk şişiyoruz suyu tamamlamaya calisirken midem doluyor sanki yer kalmiyor gibi hissediyorumO açlıktan sonra saldırış beni bitiriyor
Düzenli gelmiyorsun ama… bak buradaki tablolar listeler çok iyi. zaten insan yoldan çıkacağı zaman bile insanın aklına geliyor takımdayım cumartesi tartı günü takım yüzdesi bozulmasın diye yiyeceğin varsa bile yemiyorsun …
Arkadaşlarda sağolsun çok emek veriyorlar destekliyorlar çabalıyorlar
Diyetisyen konturolerin kaç günde bir listen nasıl resmini çekip bir atsaydın bakardık
Glutensizmi besleniyorsun oyleyse pilav sizde serbest ama ekmekte olmasaydi iyi olurdu Afiyet olsun .Adimin super Suyun guzelPazar menüm
Sahur:04.00
Yumurta kaşarlı omlet
1tk bal(boğazım ağrıdığı için)
4 zeytin
İftar:19.04
1 kase mercek çorbası(un veya patates yok)
2yk et sote
4 YK pirinç pilavı
1dilim schar glutensiz ekmek
Salata
2 hurma
Su:2 litre
Spor:10552 adımEki Görüntüle 3402234
Cordelia
Elhan
Ay seni çok özledimHoşgeldin
Beni geçmene müsade etmemeliyim
Yazayımfesang menü paylasildi mi bakım ahahah
Degerlerine baktir canimEskiden böyle olamazdım şimdi yemek yedikten hemen sonra uykum geliyor. Yaşlandım galiba.
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim
Bugun manti gunu galiba ikinizdede manti olmus hem corba hem manti hem sutlac cok olmus menumuz belli gruplandirarak yersek guzel olur ya manti ya sutlac gibi secerek yersek guzel olur ama dersen ki nadiren boyle oluyor ozaman sözum yok arada hepimiz şaşirabiliyoruz.Afiyet olsun canim
Aynen canım Kayserililer sanat eseri gibi yapıyorlar valla Kayserililere saygım büyük 1 kaşığa 40 mantı sığdırıyorlarYetenek benceŞu mantı ne güzel bir yemek değil mi? Hele bir de yapan Kayseriliyse
Afiyet olsun canimAy seni çok özledim
Yazayım
Sabah 10
Yarım tabak menemen
2 dilim tam buğday
Küçücük süzme peynir
2 kuru hurma
2 tuzsuz zeytin
Bol bol limonlu yeşillik
Ara
Bir dilim ayva
2 çiğ köfte
Yarım avuç badem leblebi
Yarım kase yoğurt
Akşam 19.00
Tavuklu tam buğday makarnalı salata
Elhan minerva1988 zeyneppk
Afiyet olsun canım Diyetisyen listesi miAy seni çok özledim
Yazayım
Sabah 10
Yarım tabak menemen
2 dilim tam buğday
Küçücük süzme peynir
2 kuru hurma
2 tuzsuz zeytin
Bol bol limonlu yeşillik
Ara
Bir dilim ayva
2 çiğ köfte
Yarım avuç badem leblebi
Yarım kase yoğurt
Akşam 19.00
Tavuklu tam buğday makarnalı salata
Elhan minerva1988 zeyneppk
Merhaba hoşgeldinizzzBen de burayı yeni keşfettim bir grup varsa katılım nerden sağlanıyor? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba hoşgeldinizzz
İlk sayfada katılım formu var mümkünse onu doldurur paylaşırsanız tanışmış oluruz. Ardından günlük menü yazıyoruz ve haftada 2 tartı günümüz var. Böyle yazınca biraz karışık gelebilir ama çok kolay adapte olursunuz ve inanın burda kilo verirsiniz
Afiyet olsun tatlımPazar menüm
Sahur:04.00
Yumurta kaşarlı omlet
1tk bal(boğazım ağrıdığı için)
4 zeytin
İftar:19.04
1 kase mercek çorbası(un veya patates yok)
2yk et sote
4 YK pirinç pilavı
1dilim schar glutensiz ekmek
Salata
2 hurma
Su:2 litre
Spor:10552 adımEki Görüntüle 3402234
Cordelia
Elhan
Yiyen ben olduktan sonra, yapan farketmezŞu mantı ne güzel bir yemek değil mi? Hele bir de yapan Kayseriliyse
1yıllık çölyak hastasıyım glutensiz besleniyorum. Haklısın çorbayı ekmeksiz içmeye alışmam lazımGlutensizmi besleniyorsun oyleyse pilav sizde serbest ama ekmekte olmasaydi iyi olurdu Afiyet olsun .Adimin super Suyun guzel
Sağol elhanımAfiyet olsun tatlım
Adımların muhteşem