Sana ulasamayinca ben secmeye basladim ama sana devredebilirim canimTamam canım olurum istiyorsanız
Tamam sen aldıysan hiç sıkıntı değil canım ben akşam işteyken çokYaa olur muydun gerçekten çok özür dilerim hakkına girmiş oldum özür dilerim
Valla benim ki alıyor ama hakikaten çok yiyor mesela kahvaltı 4 tost olmadı 5 yumurta falan gibi yarım kg su böreğini tek seferde yer 1 kg şekerpareleri mideye indirir hoş yine de bende 5 kg zayıfNe güzel şu erkekler yiyor yiyor
Kilo almıyorlar
Yok ben şimdi gördüm mesajları işteyimSana ulasamayinca ben secmeye basladim ama sana devredebilirim canim
AlıyorlarNe güzel şu erkekler yiyor yiyor
Kilo almıyorlar
Evt bitti hayirli olsun
Doğru söylüyorsunAlıyorlar
Kardesim 5 kilo almis umrunda değil ki iki yürür veririm diyoralmamak değilde kolay veriyorlar...
Yok almadım da geçen hafta uygun olmuyorum dedin çocukta hasta olunca istemezsin dedim senin adına hakkını helal etTamam sen aldıysan hiç sıkıntı değil canım ben akşam işteyken çok
giremiyorum zaten.Hayırlı olsun canım
Ay tesekkur ederim canimKaptanımHayırlısı olsun canım
Insallah
İşte canım sen hiçbir şey yemiyordunkiValla benim ki alıyor ama hakikaten çok yiyor mesela kahvaltı 4 tost olmadı 5 yumurta falan gibi yarım kg su böreğini tek seferde şekerpareleri mideye indirir hoş yine de bende 5 kg zayıf