- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
Ya şimdi hem oruç hakka girmiyim birde burda paylaşınca etkiler miyim acaba diye düşünüyorum herkesin iradesi aynı değil sonuçtaAnladım ben canım resimleri atabilirsiniz sürekli reklamlarda vs görüyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şimdi hem oruç hakka girmiyim birde burda paylaşınca etkiler miyim acaba diye düşünüyorum herkesin iradesi aynı değil sonuçtaAnladım ben canım resimleri atabilirsiniz sürekli reklamlarda vs görüyoruz.
Afiyet olsun çok güzel bir menü
Bı gün akşam kendi hazırlasın sen değerlendir canımEşim dedi ki dün halamda ki softaya bak birde bugüne.
Bende cok kabasın ne fark var dediğimde peynir çok az dedi.
İki kişiyiz davet sofrası kurmadım ama
Kabak corbasi
Köfte makarna
Cacık Salata
Peynir zeytin
Pide
Vardi
siz ne düşünüyorsunuz kırıldım haksız mıyım?
Daha ne olsun mis gibi sofra afiyet olsunEşim dedi ki dün halamda ki softaya bak birde bugüne.
Kabak corbasi
Köfte makarna
Cacık Salata
Peynir zeytin
Pide
Vardi
Aaa nesi var ne güzel menü bir peynir az diye diğerlerini yok saymasın minerva1988 ya katılıyorum bir gün kendi hazırlasın sen değerlendir.Eşim dedi ki dün halamda ki softaya bak birde bugüne.
Kabak corbasi
Köfte makarna
Cacık Salata
Peynir zeytin
Pide
Vardi
Evet biliyorum gida muhendisiyim. Ama jsyerinde bunlar vardi.Güzel menü ama granül kahve ve süt tozunu komple hayatımızdan çıkarsak harika olur filtre kahve ve sütle daha lezzetli kahveler oluyor hele badem sütlü filtre kahveyi denemeni öneririm
Aaa gıda mühendisi misiniz birşey sorabilir miyimEvet biliyorum gida muhendisiyim. Ama jsyerinde bunlar vardi.
Alsa ulasamadigim 60 kg@sibel_84
Beth18
@Busra196
@s i d e l y a
@zeyneppk
@badem000
@deli bir dombili
@yazarhanim35
Kızlar listeye aldım sizi ama ay sonu hedefiniz varmı
TabiiAaa gıda mühendisi misiniz birşey sorabilir miyim
Potasyum sorbat diye birşey var. Paketli ürünlerde oluyormuş bu çok mu zararlı birşey
Ben bu ara oruç tutmadigimdan oruç kahvaltı yokPirasa boregı kabak çorbası tavuk sote salata yoğurt eşime makarna var. Peynir zeytin iftarda oluyor sofrada
Balla kaymak köy canim bide dışarıda koyuyorlar ya lokantadaEşim dedi ki dün halamda ki softaya bak birde bugüne.
Kabak corbasi
Köfte makarna
Cacık Salata
Peynir zeytin
Pide
Vardi
Bilet fiyatı zayıflarda ucuz, kilo arttıkça fiyat artacakmışNe olacakmış tartınca ???
Şoyle e koduyla kullanilan bir koruyucu aslinda. Ama kullanan kisilerde alerjik reaksiyonlara, ishal gibi durumlqra sebep oldugu icin supheli bakiliyor. Ama kanserojen bir etkisi gorulmemis simdiye kadar.Potasyum sorbat diye birşey var. Paketli ürünlerde oluyormuş bu çok mu zararlı birşey
HaklısınEşim dedi ki dün halamda ki softaya bak birde bugüne.
Kabak corbasi
Köfte makarna
Cacık Salata
Peynir zeytin
Pide
Vardi
Çok iyi fikirBı gün akşam kendi hazırlasın sen değerlendir canım
Asla asla demeAlsa ulasamadigim 60 kg