- 4 Eylül 2011
- 19.120
- 67.242
Allah kolaylık versinÇok şükür iyiyiz bol koşturmalı bir gündü.Nöbetimi Akşam Sekizde teslim aldım işimin başındayım.Yarında koşturmalı bir gün olucak benim için
Rabbim kosturmadan geri koymasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versinÇok şükür iyiyiz bol koşturmalı bir gündü.Nöbetimi Akşam Sekizde teslim aldım işimin başındayım.Yarında koşturmalı bir gün olucak benim için
Amin Canım hepimizi inşallahAllah kolaylık versin
Rabbim kosturmadan geri koymasın canım
Biberiye kaynatıp suyunu saç derisine masajla sürsen olur muSabahları saçlarımı yıkamadan duş alıyorum.Akşamları saçlarımı yıkıyorum.Çünkü çok dökülüyor doktora göre saç 2 günde yıkanırmış.Öyle demişti dökülme şikayeti için gitmiştimde.
Arada banada oluyor, kendimi kötü hissettiğimdeHayırlı akşamlar kızlar
Nasılsınız
Bugün yabancı gibi hiç yazasim gelmedi niyetse. Kaç kez açtım baktım öylece
İyi geliyorsa denerim sağol .Biberiye kaynatıp suyunu saç derisine masajla sürsen olur mu
İyi geldiğini duydum, hatta kaynattım, suyu hazır, sorey şişe bulsam koyup saçlarıma sıkacağımİyi geliyorsa denerim sağol .
Sağolasın Tabii ki yarın resim ve tarif atarımAfiyet olsun canım Ellerine sağlık Tarif verirsin bizlerede.
BUNU BENDE DUYDUM DA taze biberiye toplayıp kaynatıp saçıma sürsem nasıl olur dökülmeyi mi önlüyor yoksa, bakım mı yapıyor ne yapıyor acaba?Biberiye kaynatıp suyunu saç derisine masajla sürsen olur mu
Ehhehe ben de yapıyorum aslındaTartilirken saç tokasini , saatini , yüzüğünü, küpesini çıkaran vardi bizde baş harji J
bazende böyle mod olur işte, nedenini bile bilmesin dimiii dur bir öpeemHayırlı akşamlar kızlar
Nasılsınız
Bugün yabancı gibi hiç yazasim gelmedi niyetse. Kaç kez açtım baktım öylece
SağolunAllah kolaylık versin
Amin canim sagolasinAllah kabul etsin
Çok zaman oldu senfoni konserine gitmeyeli en son gittiğimde orkestra şefi Cem Mansur du harika bir konserdi.Misafirimiz geldi yürüyüşe cikamadim
Yarın sabah annemle baharat eksiklerimiz icin carsiya cikicaz,oglen diyete baslayan arkadasim gelecek ona karnibahar kısırı yapicam, akşamda oglumla senfoni konserine gidicez dolu dolu bir gün...belki vakit bulamam yazamam haber vereyim dedim
Allah kabul etsin orucunu canım listeni gördüm. ne iyi arkadaşsın benim bu akşam arkadaşım durmadan önüme bişeyler koyuyordu dost mu düşman mı anlamadım. bu akşam çok acil arkadaşa gitmem gerekiyordu işten çıkıp eve uğradım yemeğimi alıp öyle gittim kendisi kabak tabağına ayrıyetten pekmez döktüMisafirimiz geldi yürüyüşe cikamadim
Yarın sabah annemle baharat eksiklerimiz icin carsiya cikicaz,oglen diyete baslayan arkadasim gelecek ona karnibahar kısırı yapicam, akşamda oglumla senfoni konserine gidicez dolu dolu bir gün...belki vakit bulamam yazamam haber vereyim dedim