- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zararsız bir ikram olmuşMisafirimiz gitti
Şimdi habersiz gelen misafire sunduguma bakın
Kuruyemis
Avokado ezmesi ve mısır patlagi dedim al ondan sür ye
Eki Görüntüle 3391594
MaşaAllahAbla ben son zamanlarda neyi düşünüyorum biliyor musun benim saçlarım çok uzun belime kadar saçlarım acaba kaç gramdır kestirsem mi diye bi düşünce aldı beni
Rica ederim canımTeşekkür ederim bilgiler için
Valla çok iyi ev sahibiMisafirimiz gitti
Şimdi habersiz gelen misafire sunduguma bakın
Kuruyemis
Avokado ezmesi ve mısır patlagi dedim al ondan sür ye
Eki Görüntüle 3391594
Maalesef ben de öyle hissediyorum. En az yediğim haftalardan biri oldu ama nedense bu hafta + çıkacakmışım gibi hissediyorum bi şişlik hissi varMerhaba kızlar bugün vücudumu şiş hissediyorum neden bilmiyorum
Sabah sirkeli bir bardak su
Sonra biraz antep peynir labne bir kepek ekmek
Ara bir kivi
Akşam 4 kaşık bulgur pilavı tavuk sote
Ara bir avuç tan fazla fındık yeşil çay
Bir parça pugaça bebişlrre yapmıştım
Elhan Ceeeeeeeeeeee
Misafirimiz bey olunca mutlu edemedikZararsız bir ikram olmuş
Damak tadima uymuyor dedi ben de bi dahakine 2 gün onceden haber ver sana profiterol yapayim dedimValla çok iyi ev sahibi
Keşke benimkilerde öyle olsa
Gerçi kimse kimseyi misafir etmek istemiyor
Afiyet olsun canımCeeeeeeeeeeee Elhan
Bugün tek öğün beslendim gün menüsü malesef o yüzden başka birşey yemedim
SAN sebastian
2 dilim pattesli kek
2 adet kurabiye
Kahve çay soda diye akşam bitti
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar bugün vücudumu şiş hissediyorum neden bilmiyorum
Sabah sirkeli bir bardak su
Sonra biraz antep peynir labne bir kepek ekmek
Ara bir kivi
Akşam 4 kaşık bulgur pilavı tavuk sote
Ara bir avuç tan fazla fındık yeşil çay
Bir parça pugaça bebişlrre yapmıştım
Elhan Ceeeeeeeeeeee
Evet maalesef . Diyet kafasına giremedimCanım bu menüye ne diyeyim bilemedim... yarım derken yarım ekmek mi? Pilav da var Mavisin sen neden kırmızı gibi menun
Çok haklısın canım .Ohhh iyi yapmışsın güzelce dinlendin bari
Nazar mı değdi sana hadi kalk silkelen ye ye nereye kadar ipin ucunu kaçırma uzun süre böyle giderse iyice yapamazsın
Günaydın canım
Düşük modumu yukselttin hiç onu da düşünmüyorum inan. Sadece içimden gelmiyor tartilmak bile . Nasıl heyecanlanırdim . Nasıl spor yapardım . Hicbirsey yapasim gelmiyor gücüm de yetmiyor hiçbir şeye bu araCitircik pitircik mi diyim yoksa sen mi gercek adını soylemek istersin dağılmış Büşra Ramazan da geliyor toparlarim kafasina gitme sakın hemen kendine gel
Saol kaptanım . Sen ne güzel oldun böyle ,çok yakıştı kaptanlıkYapamayacağın birşey değil tatlım hemde kralını yaparsın sen bu işin Arada motivasyon kaybolur zannederiz ama o gitmez bırakmaz bizi o yüzden sende motivasyonunu bırakma hemen sağlıklı yaşam mantığına gir kuzum Sen değerlisin
Günaydın şeker kız bu akşam dün akşamı unutturacak menü atarsan unuturum Anlaştık mı
Bugün inşallah daha iyi olursun tatlım
Ya evet bak bende öyle en iyi geçirdim hafta ve şişkinlik var üzerimde sanki aksine kilo almışım yarın bir detox yapalım bilgin bir tarif var mıMaalesef ben de öyle hissediyorum. En az yediğim haftalardan biri oldu ama nedense bu hafta + çıkacakmışım gibi hissediyorum bi şişlik hissi var
Sagol kaptanımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Oldum olası yalnızlığı severimMisafirimiz bey olunca mutlu edemedik
Damak tadima uymuyor dedi ben de bi dahakine 2 gün onceden haber ver sana profiterol yapayim dedim
Burada da oyle emin ol pandemi ile cok uzaklastik birbirimizden,yalnizlikla mutlu olmaya basladik...
İyi gecelerHerkese iyi geceler