- 14 Kasım 2023
- 906
- 4.133
- 36
Amin canım inşallahYeni hayatında mutluluklar dilerim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahYeni hayatında mutluluklar dilerim canım
Kuduz aşısı olmalı aslında,çok geçmiş olsun canım aşılı mıydı? acilde bi tetenoz vurdur kendine istersen.
Benimde eski karşı komşum uşaklıydı noolmuşBanada banada benimde ilk okul arkadaşımın sevgilisi uşak da okumuştu galiba sanırsam herhalde
bişey aşısı vuruyolar ama tam emin olamadım iyi ki düzelttin canımKuduz aşısı olmalı aslında,
Çok ilginç bir şeyler yaşadı korktu demek. Çok geçmiş olsun.Ah bir müddet kedi göresim yok.
Bizim bahçede doğmuş büyümüş bir erkek kedimiz vardı. Kaç gündür gelmiyordu mesaisi vardı zaar. Neyse geldi bu zaten zayıflamış aç bi ilaç. Ayırdığım kemikleri verdim . Ertesi gün birşey vermedim maması bitmişti. Etrafımda dolanırken birden ayağıma saldırdı eşşşşek. Kovaladım gitti. Geldikçe kovuyorum. Mama falan yok artık aramızdaki herşey bitti.
Önce de seveyim diye elimi uzattım tırmalamıştı. Bir kere daha ayağıma saldırmışEki Görüntüle 3388990 ama kanatmamıştı. Bu sefer bitti. Nankör.
Yok değil ...vurdurmadım dün oldu ....birşey olmaz ya inşallah. Kedi işteçok geçmiş olsun canım aşılı mıydı? acilde bi tetenoz vurdur kendine istersen.
Oooyyyy geçmiş olsun nedir bu arkadaş, hem bak hem hertarafın çizik içinde kalsın birde yetmiyormuş gibi siyah giydim kazağım tüy içinde gelde topluma çıkAh bir müddet kedi göresim yok.
Bizim bahçede doğmuş büyümüş bir erkek kedimiz vardı. Kaç gündür gelmiyordu mesaisi vardı zaar. Neyse geldi bu zaten zayıflamış aç bi ilaç. Ayırdığım kemikleri verdim . Ertesi gün birşey vermedim maması bitmişti. Etrafımda dolanırken birden ayağıma saldırdı eşşşşek. Kovaladım gitti. Geldikçe kovuyorum. Mama falan yok artık aramızdaki herşey bitti.
Önce de seveyim diye elimi uzattım tırmalamıştı. Bir kere daha ayağıma saldırmışEki Görüntüle 3388990 ama kanatmamıştı. Bu sefer bitti. Nankör.
Ay yok kuduz değil her zamanki kedimiz ...Kuduz aşısı olmalı aslında,
Sağol canım. Geldi biraz önce gayet normal ...hergele...Oooyyyy geçmiş olsun nedir bu arkadaş, hem bak hem hertarafın çizik içinde kalsın birde yetmiyormuş gibi siyah giydim kazağım tüy içinde gelde topluma çık
O değilde sokak kedisi aşısız nolucak 3,4 gün sen kediyi göz hapsinde tut takip et
Ama saldırması normal değil. Canım sadece Anne kediler saldırıyor sokakta. Ben saldıran bir erkek kediye hiç rastlamadım Tabii ki huysuz kediler varmış ama hani bana hiç denk gelmedi. Bence de git hastaneye.Yok değil ...vurdurmadım dün oldu ....birşey olmaz ya inşallah. Kedi işte
Evet mağlesef öyle oldu şimdi mümkünatı yok istediğim kişiler gelmiyoreve temizliğe yardımcı çağırmak çok zor. dünya para istiyorlar
Sağol canım.çok geçmiş olsun canım aşılı mıydı? acilde bi tetenoz vurdur kendine istersen.
Bunu normal hali sağol canım.Ama saldırması normal değil. Canım sadece Anne kediler saldırıyor sokakta. Ben saldıran bir erkek kediye hiç rastlamadım Tabii ki huysuz kediler varmış ama hani bana hiç denk gelmedi. Bence de git hastaneye.
tabi herkes de eve alınmaz haklısınEvet mağlesef öyle oldu şimdi mümkünatı yok istediğim kişiler gelmiyor
Tanımadığım bilmediğim kişileride ben istemiyorum öyle işte
Disaridaysa ve diğer kedilere teması varsa olma ihtimali yok diyemiyoruz biz hiç ama evdeyse sorun yok. Zaten aşıyı olunca baya uzun süre olmana gerek kalmıyor. Ben ünv de hayvan beslenmelerine vs katilirdim toplulugumuz vardı baktım olmicak gittim yaptım iğneyi rahat ettimAy yok kuduz değil her zamanki kedimiz ...
Dün beni zorladı, bugün daha iyi olur inşaAllahCumartesi menüsünün hakkı verilmiş.
Fezomun değil de başka birinin menüsü gibi hissettim. Uzun zamandır böyle çeşit görmediğim için sanırım.
Afiyet olsun kırmızı kedicik. Mevlitte de elini korkak alıştırma
Kolay gelsinbugün mutfaktan çıkamadım. daha da işim var.
sabah tahinli tost ekmeği yapayım dedim kafam karıştı yanlış yaptım olmadı. o vaktimi aldı. neyse sonra yulaf tost yaptım. sonra atalık tb unu ve glutensiz bir unla ekmek mayaladım. daha o yapılacak. şimdi kahve makinemi temizliyorum.
daha gultensiz unlarla peynirli poğaça ve akşam yazdığım unsuz şekersiz kurabiyeyi yapacağım