- 30 Kasım 2014
- 28.435
- 125.247
Ben deBen yine uyumadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben deBen yine uyumadim
Bilmiyorum ki listede adımı göremediydimNeden yoktunki
Ispanağım bozulmazsa bende hafta içi fit börek yapacağımMenüm
12:00
3 kase ıspanak çorbası
Turp
18:00
2 ıspanaklı börek
2 peynirli sıkma
Ispanak gölü olsa atlardım içine. O kadar seviyorum
Elhan Zayif bir Dombili
Güle güle kullan canımOldu oldu Philips aldım.
Hafta içi servis cagiracagiz
Yeşil çayı unutma
Hadi ben rahatsızım, sen niye süpürmüyorsunBen de
Sivas’a da gidecekmisin?Ben burdayım kaptanım artık tam tekmil burdayım bu yaz tatile fit ve sağlıklı bir kişi olarak gidecem ve bunu hiç bir şeyin engellemesine iznim yok
10 mini tulumba uykumu açtıBugunki menumu paylasamadim hicmi paylasmasam diyorumtatili kirizine girdim resmen régli olunca kacaladigim tek sey malesef
Sabah dokuz mini bir sandwich thon
Oglen 13:00 yogurlu makarna ( bes yemek kasigi )bir ince dilim kek
Aksam 20h uc ymkasigi patates salatasi 10 mini tulumba uc cigkofte
Bir litre su
Sport yok Elhan Cordelia Mthn83
GünaydınnnnGünaydın kızlar akşam erkenden uyumuş kalmışım 42 sayfa birikmiş kalabalık olunca sohbet bol oluyor
GünaydınGünaydınnnn
günaydın kumsalcım afiyet olsun bugün toparlarsın inşallah takımlar kuruldu dün benide etiketlersen canım kırmızı takımdayız beraberBugunki menumu paylasamadim hicmi paylasmasam diyorumtatili kirizine girdim resmen régli olunca kacaladigim tek sey malesef
Bir litre su
Kablosuzla süpürüyorum.Hadi ben rahatsızım, sen niye süpürmüyorsun
Öyle insanların olmaması en iyisi ben çok geriliyorum böyle şeylere kimki onlar ne olmuşlar ki ruhları zayıf karakterleri zayıf öyle insanların biz varızzzz tabikiBiliyor musun işin ilginç tarafı bizde de herkes topludur. Artık 1-2 kişi hariç kimseye gitmiyorum da çağırmıyorum da Bazen yalnız hissediyorum ama sonra geçiyor. Eşim var, kitaplarım var,kedilerim var ultra mini çekirdek ailemle mutluyum. E siz de varsınız
Yeni güne sıfırdan baslayalim. Önemli olan durabilmek.Afiyet olsunBugunki menumu paylasamadim hicmi paylasmasam diyorumtatili kirizine girdim resmen régli olunca kacaladigim tek sey malesef
Bir litre su
Ohh mis gibi dinlendin iyi oldu. GünaydınnnGünaydın kızlar akşam erkenden uyumuş kalmışım 42 sayfa birikmiş kalabalık olunca sohbet bol oluyor
Ben aynı böyle uyumuşum
Günaydın canım. Mutlu pazarlarGünaydınnn mutluuu pazarlar
Güzel haberler aldığımız tartıların bizi şaşırtacak kadar eksi olduğu harika bir pazar olsun hepimize