Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler bitanem
Saol ablacimTebrikler bitanem
Sağlıkla gidip gelsin inşallah.Kardesimi Uludag yolculugu icin ugurladim
Tebrikler casminim.
Tebrikler canım çok iyi kilo vermişsin
Mizragimi hazirlayim sen endişelenme kuzum.Günaydın kizlar
Ben yatiyom daha sporu biraktim nasilsa
Kilo verenleri izleyim biraz keyiflenelimde erkenden tadiniz kaçmasın ödem bombasi düşecek sonra buralara
Tebrikler canım
Teşekkür ederim cnm bnm hala fazlayım ama alamamaktan iyidirTebrikler canım
Yanlis yazmisim canim 1000 tl 2 cocuk 2 yetiskin. Ama 1000 liranin hukmu kalmadi artik. Benim acidigim sey bu parayi odeyip ac kalkmakKaç kişi 10.000 tl ödediniz?
Öyle yapacağım canım. Hala yanıt alamadım mesajıma biraz daha vakit geçsin öğleye doğru yazacağım bakalımTatlım bugün bir mesaj daha yaz :"Herhangi bir hizmet alamadım, paramı iade etmenizi rica ediyorum."
Geri dönüş yapmadığı takdirde hukuki yollara başvuracagim dersin. Zamanını , umudunu çalmaya hakkı yok. Ben de çok kızdım.
Kiz hepsini bana mi yolladin, yag kaybetmek istemedigi icin su ile hacmini koruyan hucren miyim ben senin
Aynen öyle canım ,önemli olan kilo vermek.Saglıklı ve stres olmadan bu durumu yönetebilmekTeşekkür ederim cnm bnm hala fazlayım ama alamamaktan iyidir
Amin insallah ElhanimSağlıkla gidip gelsin inşallah.
Canim ünlü bir diyetisyen mi?Öyle yapacağım canım. Hala yanıt alamadım mesajıma biraz daha vakit geçsin öğleye doğru yazacağım bakalım
Oh oh az kalmış 2 li hanelere
Ayy biride beni yolculasinKardesimi Uludag yolculugu icin ugurladim
Eridim eridin kaç olmak istiyorsun sen canısı
Ayy ablam inşallahMutluluğun daim olsun canım kaptanım
Harikasın canım yaaa çok tebrik ediyorum veeee kocaman bir
Yaa mizlanmasam kasımdan beri hedef kiloma gelmiştimKiz hepsini bana mi yolladin, yag kaybetmek istemedigi icin su ile hacmini koruyan hucren miyim ben senin
Tebrik ederim kaptanım mizlana mizlana oyle bi ilerliyorsun ki bu da ayri bir maharet