Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yine iyisin o zamanBakarım sadece kimsenin ayagi ayakkabısı bana değmesin
Burda biri vardı aynı böyle kendiyle konuşuyordu. O geldi aklıma.Kek diyince aklima geldi benim listemde kek vardi bide listelerime notlar yaziyordum
Eki Görüntüle 3387346 Eki Görüntüle 3387347
aslında öğlenki tavuğu asrın tandırı lavaşı içinde yiyecektim ama sonra vazgeçtim. dediğin gibi ekmek iyi geliyor wc ye. bir de tabi meyve. bugün meyveyi biraz bol tuttum.Ben ekmek yediğimden beri wc normale döndü
ziyagil amcalardan fıstık ezmesi aldım tadına bir ara bakiciimKek diyince aklima geldi benim listemde kek vardi bide listelerime notlar yaziyordum
Eki Görüntüle 3387346 Eki Görüntüle 3387347
Diyet arkadasim falan olmayinca kendi kendime motive sagladim hep hem geri dönüp baktigimda verilen liste hangi donemde verilmis vs farkinda olayim diye...Burda biri vardı aynı böyle kendiyle konuşuyordu. O geldi aklıma.
Offff diyorum offff bayilacaksin actigin anda o koku benim yerime iyice koklaziyagil amcalardan fıstık ezmesi aldım tadına bir ara bakiciim
hımmmmOffff diyorum offff bayilacaksin actigin anda o koku benim yerime iyice kokla
Kendime not: leylaya dikkat etCordelia
Hatta bi listemde şöyle bi not vardi
Fistik ezmesini fazla kacirip artı çıkmıştım...
"""""Leyla hep bunu yapiyorsun hep! Yeter artik kendine gel şu emeklerini boşa cikarma! Bunu yapip bir daha yaomayacagim diyorsun yine yapiyorsun lutfen artik yapma,geri döndüğünde ne kadar zorlandigini u nut ma!"""""
Not:yine aynisini yapti unuttu
Kendi kendine yetebilmeyi fazla abartmis olabilirimKendime not: leylaya dikkat et
Yok canım. Son, üyeliğimi iptal etme sebebim.Kim acaba? Mthn83
Benim de sigara bırakmak bazı duyguları aşmak vb. için yaptığım bir şey. Anlıyorum seni.Kendi kendine yetebilmeyi fazla abartmis olabilirim
Cubuk kraker ye çubuk gibi ol
Beninde pcos mahvetti tam bir kısır döngü, kilo aldıkça regl gidiyor, regl gittikçe kilo alıyorsun . Spor ve sağlıklı beslenme şart ama zor işteEvet hormonlarım bozuk pcosum var 25
serap911Beninde pcos mahvetti tam bir kısır döngü, kilo aldıkça regl gidiyor, regl gittikçe kilo alıyorsun . Spor ve sağlıklı beslenme şart ama zor işte