- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim reglilerim düzenli yani en fazla 4-5 gün gecikirdi. İlk regl olduğum zaman küçükken çok düzensiz olurdum birde tüy çok çıkardı bende ondan dolayı gidince anlaşılmisti yani senelerdir sorunum yoktu ama bu ay böyle oldu acaba dedim az yiyorum o yüzden miBeninde pcos mahvetti tam bir kısır döngü, kilo aldıkça regl gidiyor, regl gittikçe kilo alıyorsun . Spor ve sağlıklı beslenme şart ama zor işte
Yumurtan kiste dönüşmüş olabilir canım. Az yemek veya spor olumlu etkiler normalde. Bazen yumurta kiste dönüşüyor. Basit kist oluyor. Her kadında olabilen bir şey. Birden fazla yumurta gelişmiş olabilir. Kaçıncı gün bugün?Benim reglilerim düzenli yani en fazla 4-5 gün gecikirdi. İlk regl olduğum zaman küçükken çok düzensiz olurdum birde tüy çok çıkardı bende ondan dolayı gidince anlaşılmisti yani senelerdir sorunum yoktu ama bu ay böyle oldu acaba dedim az yiyorum o yüzden mi
Benim de gecikme 8. Gün... Uygulamayı açıyorum her gun regl bugun gelebilir diyo ben de hıh geliyo diyomBenim reglilerim düzenli yani en fazla 4-5 gün gecikirdi. İlk regl olduğum zaman küçükken çok düzensiz olurdum birde tüy çok çıkardı bende ondan dolayı gidince anlaşılmisti yani senelerdir sorunum yoktu ama bu ay böyle oldu acaba dedim az yiyorum o yüzden mi
Şeker yerine ne koyulacak peki keke ben hiç sevmeme rağmen canım kek istedi bugünKek diyince aklima geldi benim listemde kek vardi bide listelerime notlar yaziyordum
Eki Görüntüle 3387346 Eki Görüntüle 3387347
İyi geceler canım sayfamız burası. Menü spor paylaşımları sohbet bu sayfada. Afiyet olsunİyi geceler
Sabah sadece kaşarlı tost ayran tükettim
Öğlen füme salamli peynirli tam buğdaylı sandviç
Şalgam suyu
1 greyfurt
4_5kasik kısır
3tane yaprak sarma
4_5tane kabak mücver
Ara öğünde bitter çikolata
6048 adım
2,5 lt yaklaşık su
1 caybardagi kabak çekirdeği 1 kaşık kurutulmuş meyve
Bu kadar
Çok güzel oluyor ben çok beğendim tavsiye ederim hem ara öğün olarak yedim hemde akşam tavuğun yanındaBen de evde deneyeceğim o salatayı bi türlü denemek nasip olmadı. Çok seviyorum tadını
Sonuna kadar izleyiniz :))
Seker yerine şunu koycu olmadim hic,diyetisyenimde öyleydi...Şeker yerine ne koyulacak peki keke ben hiç sevmeme rağmen canım kek istedi bugün
Ee o zaman süper tam buğday unu alıp yapayımSeker yerine şunu koycu olmadim hic,diyetisyenimde öyleydi...
Teşekkür ederimİyi geceler canım sayfamız burası. Menü spor paylaşımları sohbet bu sayfada. Afiyet olsun
Kahvalti ya da ara öğün olarak iki parmak kalinliginda amaEe o zaman süper tam buğday unu alıp yapayım
En iyisi yarın ödem atıcı bişey içimMaalesef
Evet canım iyi fikir. Şalgam suyu bende çok severim hele acılı. Ama maalesef içemiyorumEn iyisi yarın ödem atıcı bişey içim