- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
Evet hormonlarım bozuk pcosum var 25Afiyet olsun canım üzüldüm inşallah bir an önce olur yaş kaçtı ? Hormon testi yaptırdın mı daha önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hormonlarım bozuk pcosum var 25Afiyet olsun canım üzüldüm inşallah bir an önce olur yaş kaçtı ? Hormon testi yaptırdın mı daha önce
Bunu instadan gondersem ciddiye alip yapacak arkadaslarim var benim
Dondurucu kısmı kilolari verdiktwn sonra koruma ritüelinde uzun süre dayansin diye...Hepsi tamamda fazla kedi tüyü olan varmı
Dondurucuya koysak daha çabuk etki etmezmi
Kaynatıp suyunu içsek filan acil kilo vermem gerek
Uff çok zormuş ben yapamayacağım galibaDondurucu kısmı kilolari verdiktwn sonra koruma ritüelinde uzun süre dayansin diye...
Adım başı kedi heryer kap birinden...
Kaymatip icersen diyet olayi kayniyormus surekliligi olmuyormus
Tarifi görünce kaçmış olmasın diyet diye arada helak olacağım demiştir. Oradan bı iki kıl tüy gondersenizeKedim saklanıyor 2 saat oldu yaş mamaya bile gelmedi. Ne duyuyor ne görüyor anlamiyorum.
Bende bunu bulmak istiyorum. ArkadaşımınDişlerimi sıkıyorum ben bunları görünce sıkmak yogurmak istiyorum
Ben boyle süslü sevmiyom doğal olacakTarifi görünce kaçmış olmasın diyet diye arada helak olacağım demiştir. Oradan bı iki kıl tüy gondersenize
Bende bunu bulmak istiyorum. Arkadaşımın Eki Görüntüle 3387278
İyi tamam sen kaynat dene mademUff çok zormuş ben yapamayacağım galiba
Tarifi görünce kaçmış olmasın diyet diye arada helak olacağım demiştir. Oradan bı iki kıl tüy gondersenize
Bende bunu bulmak istiyorum. Arkadaşımın Eki Görüntüle 3387278
Sizin de kutlu olsun tatlı aileSevgililer gününüz kutlu olsun canlarım iyi ki varsınız
Eki Görüntüle 3387279 Eki Görüntüle 3387281 Eki Görüntüle 3387280
Ben de yaa ne gerek var öyle tatlılar kiBen boyle süslü sevmiyom doğal olacak
Oyyyy yerim Her daim sevgiyle inşallahSevgililer gününüz kutlu olsun canlarım iyi ki varsınız
Elhan ablanın adı :)Meryem kim canım biriyle karıştırdın galiba
Kedi tüyünden bol bir şey yok memlekette onu mu bulamadınHepsi tamamda fazla kedi tüyü olan varmı
Dondurucuya koysak daha çabuk etki etmezmi
Kaynatıp suyunu içsek filan acil kilo vermem gerek
Tabii senin sevgililerin var bizim yokSevgililer gününüz kutlu olsun canlarım iyi ki varsınız
Kalmamış burada son avakado posetiyle birlikte gitmiş. Akım olmuşKedi tüyünden bol bir şey yok memlekette onu mu bulamadın
epeydir göremedim oraları kış da olduğu için, umarım güzel bişeyler yaparlar avcıların sahilini o kayaları koyduktan sonra bozdular bence büyükçekmecenin denizi daha güzel görünüyorBen denizkosklerdeyim canim. Sürekli bi calisma çalışma var sahilde. Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum. Geçen gün gittim soğuktu geri döndüm. İnşallah bahara güzel olur
neden acaba özelikle yaş mama kutusunu açar açmaz hemen gelmesi lazım ne olduğunu bulabildin mi?Kedim saklanıyor 2 saat oldu yaş mamaya bile gelmedi. Ne duyuyor ne görüyor anlamiyorum.
Evet yaa o poşet önemliKalmamış burada son avakado posetiyle birlikte gitmiş. Akım olmuş