Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle dalgalı bir dönemdeyim ki anlatamam. Şimdi babam aradı kızım bize pide söylesene biz aciktik diyeKaptan bahanesi bonusu kazandinnnn
Bahane bulamayan iki takim arkadasini korumaya alabilirsin
Dimi ama sağlıkla yeni yaşlarımız gelsinHiç korkmuyorum, ruh yaşlanmıyor ya, hoşgelişler olsun, sağlıkla huzurla
Afiyet olsunNam nam hüüüp içtim bitti, ellerine sağlık
Eki Görüntüle 3385726
Afiyet olsun
Afiyet olsuniyi akşamlar herkese
LenaG Elhan
12 Şubat 2024 Pazartesi
İlk öğün 11.00
11 fındık fıstık, 1 kare bitter, filtre kahve
öğlen 12.00
asrın tandırı lavaşı içinde 6 falafel ve marulla dürüm, 1 küçük kase brokolili salata, 1 tk bal
ara 15.50
sütte bekletilmiş yulaf ve chia tohumlu çilekli lapa, 15 fındık fıstık, yeşil çay
akşam 19.30
2 kepçe yayla çorbası, kıymalı taze fasulye, marul salatası, 1 tk bal, 2 tk ev yoğurdu, 3-4 lokma glutensiz ekmek
şimdi yeşil çay içerim.
1,5 lt su
Dolunaydan ötürüdürBugün kimse bişi yememiş resmen
Ya da yarın tartı günü ahahahaDolunaydan ötürüdür
Evet evet yarın tartı var :) sporumu yazicam biraz yürüyüş yapıp :)Sen de az yemişsin Afiyet olsun
Tamam yaa sensin en bahane kraliçesi ödülünü simdiden veriyorumÖyle dalgalı bir dönemdeyim ki anlatamam. Şimdi babam aradı kızım bize pide söylesene biz aciktik diye
Bişey oldu sandım
Geçmiş olsun canım.Evet adımı değiştirdim
Dünden beri pek yazamadım. Dün biraz rahatsızlık geçirdim acile gittim. Böbrek taşı varmış. Dün çok halsizdim o yüzden bir düzen olmadı bişey yiyemedim. Bugün de yazacağım inşallah menümü. Daha iyiyim şükür
Bende süte bir elma rendeleyip yulafla pişirmeyi seviyorum tarçın ve cevizle harika oluyor biraz önce aklımdaydıYarına yulaf lapası yapayım fıstık ezmeli muzlu 1 kase
Hergun gelcem emeginiz icin tesekkur ederimHergun mutlaka gel
Menü adım su bildir. Biraz sohbet et çok faydasını göreceksin emin ol
Burası 7/24 esasına göre hizmet veriyor
Misafirin yemeği değil de işi gücü ödem yapmistir kuzucumMisafirin saglikli beslenmeyi onemseyendi sanirim eşlere ayri kendimize ayri yapariz demistin