- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.275
- 37
En iyi regl ödem atıcısı kiraz sapı çayı dedi diyetisyen ayrıca bitkisel takviye bromelain içiyorum.
kiraz sapı çayı alayım ben o zaman regl dönemlerinde onu içerim en azından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyi regl ödem atıcısı kiraz sapı çayı dedi diyetisyen ayrıca bitkisel takviye bromelain içiyorum.
Etiket olmamış olabilir mi?benim de bu hafta genelde 10.000
Evet evet evet
evet bu hafta foto atmadım bildirim yapmadım canım. zaten eve gelince saati çıkarıyorum. tembellik işte zor geldi foto atmakAtmadın sanırım
yok canım bildirmedim bu haftaEtiket olmamış olabilir mi?
Tatlım iyi ki unutmuşsun tartı gününü cumartesiye aldık. Yarın sabah bekliyorum.Elhan ben tartı bildirimi yapmayı unuttum, aslında takımlarda olmak istiyordum
Canım ben de senin gibi gurbetteyim. Gaziantep' te yaşamıyorum.üff olur mu yine çok güzel yerdesin yaw ben oraya geldiğim zaman sabahtan akşama kadar gezip yemek yiyordum tıka basa çok güzel bende evlenip Trabzona geldim ailem Adana da cok özlüyorum Adanayi
Hadı bakalım yarın güzel eksi bekliyorum senden9 Şubat
8.00 Hin.cevizi yağı + tarçınlı Türk kahvesi
10.00 Portakal, dört sunta
13.00 Kahve
14.00 Minik bir elma
16.00 Üç kuru dolma , bir ince dilim kızarmış tb ekmeği, yarım avokado+ bir kaşık lor
İki litre su
Papatyamaviss
Yaaa çok sevindim o haldeeTatlım iyi ki unutmuşsun tartı gününü cumartesiye aldık. Yarın sabah bekliyorum.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canımBen gelmeyeli güncellenmişiz haberim yookkTartı bildirimi yarın canım.yarin bildir olur mu? Cumartesi ve Salı tartılıyoruz.
Adım atmaktan ya da liste yapmaktan zor mu?evet bu hafta foto atmadım bildirim yapmadım canım. zaten eve gelince saati çıkarıyorum. tembellik işte zor geldi foto atmak
Spor cuma günleri tatil diğer günler yarışmaya dahil.Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canımBen gelmeyeli güncellenmişiz haberim yookk
reglin gelmemesi çok zor yaa tövbe yarabbim kilometrelerce yol yürümüş gibiyim. bir ağırlık var üzerimde her yerim ağrıyor
haklısınAdım atmaktan ya da liste yapmaktan zor mu?
benim de 1 hafta önceden şişmeler ve iştah artışları başlar. ama bu sefer başka canım. kaç aydır gelmiyor benim1 hafta öncesinde başlıyor ağrılarım lekelenme falan aşırı sinir bozucu sizde de öyle mi oluyor
benim de 1 hafta önceden şişmeler ve iştah artışları başlar. ama bu sefer başka canım. kaç aydır gelmiyor benim
Teşekkürler inşallahİnşallah ödem olmaz kuru bulgur çiğ köfte Afiyet olsun kuzum
evet günü geçince bile zor böyle çok kötü. evet gittim canım. davul gibi şişiyorum. bir de gelmediğim için başım fena ağrıyor.aa neden gittin mi doktora oda çok kötü ya bir kaç gün gecikince bile baya zorlanıyor insan