- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Aynı saatte uyanıksanız sorun değilAhahah benim eşim de geceleri çalışıyor genelde, farklı saatlerde uyuyoruz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı saatte uyanıksanız sorun değilAhahah benim eşim de geceleri çalışıyor genelde, farklı saatlerde uyuyoruz:)
Canım geçmiş olsun dişine üzüldüm.İyi akşamlar kızlar
08.02.2024
Sabah yok
Öğle 12:30 1 bardak sirkeli limonlu su
1 dilim tbe,60 gr süzük peynir,çay (çok az geldi hiç doymadım)
14:30 açlık krizi geçirdim listemde yoktu ama 1 kabak rendeleyip kavurdum yoğurtla yedim ki hiç sevmem ama sağlıklı diye işte
Ara 25 gr beyaz leblebi,1 muz,sütlü filtre kahve
Akşam 5 köfte,3 yk makarna,1 bardak ayran,kıvırcık salata
22:00 de badem ve k.kayısı var bir de yeşilçay
(Neyse ki usturuplu kırılmış dişim ağrımadı akşam yemek yerken)
Su 3 lt
2043 adım
uranus35 Elhan Cordelia
İyisin iyi laf aramızda nazara karşı da iyi olur böyle konuşmanGüzel gidiyor ama sanki bi motivasyonum düştü ya
kesinlikle doğru demişSanırım bunu arada guncellemem gerek demi. Daha resmi bir aciklama oluyor bu haliyle Eki Görüntüle 3384070
Rutin kontrol inşallah bir şeyi yok değil mi?
Hastaneden çıktığından beri annemde kalıyor zaten. Tam anlamıyla iyileşemedi. Konuşmakta ve desteksiz yürümekte zorluk yaşıyor. Bugün rutin kontrole gittik. Beyin damarlarında genişleme olduğunu söylediler. Beyin anevrizması deniliyor tıp dilinde. Yaşadığı sıkıntılar bundan kaynaklı olabilirmiş. Beyin cerrahi karar verecek anjiyo yahut takip diyecek bekliyoruz. Bir de fizik tedavi alması gerekiyor bunun için de yine doktorun onayı lazım.İyi haberler alırız inşaAllah
Geçmiş olsun canım. Zamanla tüm şikâyetleri geçer inşallah. Akrep buna benzer bir rahatsızlık yaşadigini anlatmıştı. Kitap okumanın konuşmakta çok faydasını gördüm demişti.Hastaneden çıktığından beri annemde kalıyor zaten. Tam anlamıyla iyileşemedi. Konuşmakta ve desteksiz yürümekte zorluk yaşıyor. Bugün rutin kontrole gittik. Beyin damarlarında genişleme olduğunu söylediler. Beyin anevrizması deniliyor tıp dilinde. Yaşadığı sıkıntılar bundan kaynaklı olabilirmiş. Beyin cerrahi karar verecek anjiyo yahut takip diyecek bekliyoruz. Bir de fizik tedavi alması gerekiyor bunun için de yine doktorun onayı lazım.
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin canımHastaneden çıktığından beri annemde kalıyor zaten. Tam anlamıyla iyileşemedi. Konuşmakta ve desteksiz yürümekte zorluk yaşıyor. Bugün rutin kontrole gittik. Beyin damarlarında genişleme olduğunu söylediler. Beyin anevrizması deniliyor tıp dilinde. Yaşadığı sıkıntılar bundan kaynaklı olabilirmiş. Beyin cerrahi karar verecek anjiyo yahut takip diyecek bekliyoruz. Bir de fizik tedavi alması gerekiyor bunun için de yine doktorun onayı lazım.
Ya of bılmıyorım bır ayda guzel geldım ama daha yolum uzun onu dusunup mu boyle oldum aceebasıNereye düştü alalım hemen mavişlerrrr kırmızı kaptanın motivasyonunu kapalım
Şükür kuzum bitti günde iki ağrı kesıcı ile devam ağzımı açamıyorum tam ama çiğnemeye başladım ufaktanİyisin iyi laf aramızda nazara karşı da iyi olur böyle konuşman
Kaptanım diş agrilarin bitti mi
İki günde iki kilo üzeri vermek her babayigidin harcı değil kaptanım.Şükür kuzum bitti günde iki ağrı kesıcı ile devam ağzımı açamıyorum tam ama çiğnemeye başladım ufaktan
Nazar mı değdi acaba harbiden ya içim bi buhran yol uzun noldu diyorum böyle
Tatlışım afiyet olsun. Harika ötesi güzel bir menü olmuşMenüm:
Sabah yulaf yaptım ( 3 yemek kaşığı Yulaf sütle pisirdim üstüne 1 çay kaşığı tarçın biraz kakao ve elma koyup yedim)
Ara yok
Aksam: 17.30
Mantarlı sebzeli tavuk sote yoğurt
Cordelia günlerdir spor paylasmiyorum diye yapmıyorum sanılmasın hepsini yazacağım görüntülerini atacagim
Elhan seviyorum seni ablacım
uranus35 saygılar kaptanım kazanacağız
Kan tahlili yaptırdım B12 ve dvitamini değerlerim çok çok çok düşük ilaç verdi hoca inşallah kilo aldırmaz
Afiyet olsun canım.Papatyamaviss Elhan
08 Şubat 2024 Perşembe
sabah
kahve ve yeşil çay
öğlen 12.00
asrın tandırı lavaşı içinde baharatlı tavuk sote ve marul
1 yk granola, 1 tk bal (macun)
ara 16.00
tarçınlı 1 elma ve 1/2 portakal
10-15 fındık fıstık badem
akşam 19.15
etli lahana sarma 7-8 adet
2 kepçe ezogelin çorbası
taze soğan, biber
3 yk ev yoğurdu
ara 21.00
1 orta boy muz tarçınlı, 10 kuruyemiş
2 lt ye yakın su
Çok geçmiş olsunHastaneden çıktığından beri annemde kalıyor zaten. Tam anlamıyla iyileşemedi. Konuşmakta ve desteksiz yürümekte zorluk yaşıyor. Bugün rutin kontrole gittik. Beyin damarlarında genişleme olduğunu söylediler. Beyin anevrizması deniliyor tıp dilinde. Yaşadığı sıkıntılar bundan kaynaklı olabilirmiş. Beyin cerrahi karar verecek anjiyo yahut takip diyecek bekliyoruz. Bir de fizik tedavi alması gerekiyor bunun için de yine doktorun onayı lazım.
Çok sık hastalaniyor bagisiklik guclendirici bir seyler yapsan gecmis olsun canim sanadaAfiyet olsun canım
Boğazım ağrıyor altın süt yaptım
Biraz bal ekledim
Mandalina yoktu eşim gelirken getirecek biraz Elhan tarifini yapacağım. Küçük oğlum da içer umarım onunda ateş var antibiyotik başladık
Bu sene çok ateşlendi çok canım sıkkın Eki Görüntüle 3384059
Canim Elhanim sarıldık sımmmmsıkı evet sorma asil bizi mahvediyor simdi kacamiyor diye gidip pakizeyi dövüyorZarif anlatımını , doğallığını , hassas ruhunu yerim senin. bir kaç saniye gözlerini kapa sımsıkı sarıldığımi hisset canım Leylam. Asil' in başına çok kötü bir şey geldi diye çok korktum ilk satırlarda. Çok şükür Leylam geri gelmiş.
Tam tersi b12 ve özellikle d vitamini düşüklüğü kilo vermeyi zorlaştırıyor diye biliyorum bence daha verimli olacak ilaçlarını işinceMenüm:
Sabah yulaf yaptım ( 3 yemek kaşığı Yulaf sütle pisirdim üstüne 1 çay kaşığı tarçın biraz kakao ve elma koyup yedim)
Ara yok
Aksam: 17.30
Mantarlı sebzeli tavuk sote yoğurt
Cordelia günlerdir spor paylasmiyorum diye yapmıyorum sanılmasın hepsini yazacağım görüntülerini atacagim
Elhan seviyorum seni ablacım
uranus35 saygılar kaptanım kazanacağız
Kan tahlili yaptırdım B12 ve dvitamini değerlerim çok çok çok düşük ilaç verdi hoca inşallah kilo aldırmaz