- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Gerçekten eğlenceli oldu bizim için ama Cordelia i biraz fazla cildirttikOralari okudum cok guldum yaa
Son 30 sayfa felan kaldi bugun burdaydim sonlari hizli gecerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten eğlenceli oldu bizim için ama Cordelia i biraz fazla cildirttikOralari okudum cok guldum yaa
Son 30 sayfa felan kaldi bugun burdaydim sonlari hizli gecerim
Afiyet olsun canımBende simdi oturdum gelen gidenden sanirim 4.cü kahvemi iciyorum
Sagol cikomAfiyet olsun canım
Ilk tur da olur bu kadar haftaya daha alismis oluruzGerçekten eğlenceli oldu bizim için ama Cordelia i biraz fazla cildirttik
Ooo senin durumun bendende kötüBence bu cicek pizzaya benziyor
Çok guzel.menun Afiyet olsunİlk menümü yazmayın karman çorman birşey düzeltirim inşallah
10.30 bir parça patatesli poğaça, 4,5 çatal patates kızartması
12.10 ,2 dilim muz, 2 dilim şeftali, 1 tane pişi
13.00 dolma yapıyordum da 2 kaşık dolma içi,1 kaşık menemen, kara üzüm az bişey
16. 00 lokma tatlısi yedim biraz kızlar misafirim gelecek diye yaptım tadayim derken gitti biraz onun için akşam yemeği falan yemedim
2,5 lt su
Spor yok
Not... Her türlü eleştiriye açığım
Yok ya ne güzeli karışık pizza yemiş gibiyim düzelticem inşallah sabah çok iyi gidiyordu da sonrası felaketÇok guzel.menun Afiyet olsun
Kilo almaya geldin sanırsamİlk menümü yazmayın karman çorman birşey düzeltirim inşallah
16. 00 lokma tatlısi yedim biraz kızlar misafirim gelecek diye yaptım tadayim derken gitti biraz onun için akşam yemeği falan yemedim
2,5 lt su
Spor yok
Hele elisa uyanigi bütün takımı seçmiş ya resmenGerçekten eğlenceli oldu bizim için ama Cordelia i biraz fazla cildirttik
Karbonu yüklemissin maşallahYok ya ne güzeli karışık pizza yemiş gibiyim düzelticem inşallah sabah çok iyi gidiyordu da sonrası felaket
Simdi bu menuye nasil yorum yapılır hemen sopa bulup geleyimİlk menümü yazmayın karman çorman birşey düzeltirim inşallah
2,5 lt su
Spor yok
Aynen çok zayıf olduğum için ay dikkat edicem bundan sonra... Pazar gününün azizliği oldu bugünKilo almaya geldin sanırsam
Hoşgeldin arkadaşımYok ya ne güzeli karışık pizza yemiş gibiyim düzelticem inşallah sabah çok iyi gidiyordu da sonrası felaket
Alışırsın yavaş yavaş. Düzeltirsin canım.Aynen çok zayıf olduğum için ay dikkat edicem bundan sonra... Pazar gününün azizliği oldu bugün
Pazar günü diye birsey yok burda ilk once bunu kabullenelim anlastikmi cuma ödulu varAynen çok zayıf olduğum için ay dikkat edicem bundan sonra... Pazar gününün azizliği oldu bugün
Bana kalsa hepinizi sececektim mira birakmadiHele elisa uyanigi bütün takımı seçmiş ya resmen
Çok ihtiyacım varmış aman şaka yapıyorum taslamayinKarbonu yüklemissin maşallah
Guncel kilon mu 63.1Aynen çok zayıf olduğum için ay dikkat edicem bundan sonra... Pazar gününün azizliği oldu bugün
Valla gel al sopayı hak ettimSimdi bu menuye nasil yorum yapılır hemen sopa bulup geleyim
Kahvalti pogaca ,kizartma
Pisi
Lokma tatlisi derken hic olmamis
Bence en buyuk sorun menude hep atistirma tarzinda beslenmissin
Sabah guzelce kahvaltini yapsan ,oglen ve aksam da yemek yesen dsha guzel menuler oluşturabilirsin