- 16 Mart 2008
- 45.690
- 222.849
Ben Romeo sen Julyet kavuşmamız için dua et kaptanım pazartesi çok kilo verirse Sibeli bize getir misin gaptanim diyicimFarklı takımlara düşmüşüz ortigim. Eline sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Romeo sen Julyet kavuşmamız için dua et kaptanım pazartesi çok kilo verirse Sibeli bize getir misin gaptanim diyicimFarklı takımlara düşmüşüz ortigim. Eline sağlık.
Bekleriz kaptanım öpüyorumBenim birkaç işim var. Gece gelirim.
Kırmızı kızlarım menüleri bekliyorum
Kordiiiiim ne diyorsunElhan kaptanım o ek puan için dizimi sakatladim Ama sen vermedin bu da benim yaram
Yediğin tek ayva bu olsun
Kordiiiiim ne diyorsun
Tümden unutmuşum spor puanlarini
Tablonu çok geç gördüm. Ben hesaplarimi yapmıştım.
Çok geçmiş olsun kıyamam dizine.
Cikolata sebzesi yok ona göremaviş miyim ben şimdi
Canım gerçekten her gün 4 dilim ekmek var ve ben bunun gerekli olduğunu düşünüyorum acıkmayı engelliyor ve yağ yakımını artırıyor zaten mutlaka yememizi istiyorAfiyet olsun tatlım.
Diyetisyencilerin menüsü çok ekmekli
Dur artık, dinlen biraz20 bin adım oldu kaptanim mavi arkadaslarim durayim mi devam mi edeyim siz belirleyin
Hakeden kazansın o zaman. Ya bizim kaptan çok verirse ne olacakBen Romeo sen Julyet kavuşmamız için dua et kaptanım pazartesi çok kilo verirse Sibeli bize getir misin gaptanim diyicim
Bir hafta listeni yapmak istiyorum zaten. Biliyorum tatlım. Sebzeyle bir yere varamadım meselaCanım gerçekten her gün 4 dilim ekmek var ve ben bunun gerekli olduğunu düşünüyorum acıkmayı engelliyor ve yağ yakımını artırıyor zaten mutlaka yememizi istiyor
Kuzum yarinada kalsın20 bin adım oldu kaptanim mavi arkadaslarim durayim mi devam mi edeyim siz belirleyin
Bunu söyleyememHakeden kazansın o zaman. Ya bizim kaptan çok verirse ne olacak
Var canim eksik yedim bugün ekmek değil de meyve salata eksik.Yediğin tek ayva bu olsun
Nohut ve ekmek nasıl olur bilmiyorum ama listelende var sanırım değil mi . Afiyet olsun
Vermem Elhan ellere ordu önüme dursa sürmelim AmmanHakeden kazansın o zaman. Ya bizim kaptan çok verirse ne olacak
Afiyet olsun canımMthn83 Elhan
26 Ocak 2024 Cuma
sabah 10.15
1 yumurta, peynir, 5 zeytin, biber, elimden az büyük kıymalı ıspanaklı gözleme
öğle 15.30
1 kase mercimek çorbası
ev yapımı salatalık turşusu
1 tutam kuruyemiş
ara
1 cevizli meyve topu ve filtre kahve
akşam 19.20
bol mantarlı dil peynirli omlet, kuru soğan, 1 tk tahin pekmez, birkaç fındık,1 dilim karakılçık tbe
şimdi yeşilçay falan içeceğim.
gece geç yatıyorum. kan şekeri çok zorlarsa belki birkaç kaşık ev yoğurdu içine zerdeçal zencefil tarçın karışımı yiyebilirim.
1,5 lt su