Video kullanilamiyor diyorcanım arkadaşlarııım her gün bundan yapıcak arkadaş arıyorum kendime kimler eşlik eder? benim için ekstra bir şey olacak ama birileriyle beraber yapıyor olmak ayrıca bir motivasyon olur
canım arkadaşlarııım her gün bundan yapıcak arkadaş arıyorum kendime kimler eşlik eder? benim için ekstra bir şey olacak ama birileriyle beraber yapıyor olmak ayrıca bir motivasyon olur
Bunu yapmıştım eğlenceli
10 dk 10 bölebilir miyiz
ama zaten ön ısınma ve sonunda bi yavaşlama esneme bölümü var bir bütün yani bölünce faydası olur mu bilemiyorum çok zorlayıcı değil10 dk 10 bölebilir miyiz
Bı 5 dk düşüneyimama zaten ön ısınma ve sonunda bi yavaşlama esneme bölümü var bir bütün yani bölünce faydası olur mu bilemiyorum çok zorlayıcı değil
O kadar hoplayarak yapma kendi ritminde maksat o enerjiyi almak10 dk 10 bölebilir miyiz
Ben 10 k zor yapiyorum hemen yoruluyorum nefes nefeseO kadar hoplayarak yapma kendi ritminde maksat o enerjiyi almak
olduğun yerde adımla uyabildiğin yerde uy maksat hareket olsun grup motivasyonu olsunBen 10 k zor yapiyorum hemen yoruluyorum nefes nefese
Tamam ben varımolduğun yerde adımla uyabildiğin yerde uy maksat hareket olsun grup motivasyonu olsun
Teşekkürler canım benimAllah şifa versin sibelcim
Bunu yapmadım ama 3 mil yapacağım. Leslie den. Denerim ilk gün çok zorlamazsa eşlik ederim.
özledik seni ip atlama sayılarınıBunu yapmadım ama 3 mil yapacağım. Leslie den. Denerim ilk gün çok zorlamazsa eşlik ederim.
Sadece Perşembe alınmıyor galiba
Okul tatil evde de o kadar atlayabilir miyim bilmiyorum. Bakalım ama yürüyüş olacak inşallahözledik seni ip atlama sayılarınıbu hafta sen olunca daha da güzel olacak geçmiş olsun canım
Evet aslında o açlık hissini de çok seviyorum sabaha çok hafif uyaniyorsunTeşekkürler canim. Açım diye ağlamadan olmuyor ama sonra alışıyorsun
Evet ya bak onu unutmuşum o da vardı ama geçti gibi... katildigimdan beri 2. Keredir artiyim cuma günü için ama 3. Olmayacak insallahHerşey kokorec gecesiyle basladi sanki
Kuru pasta cikolata abur cubur cekmecesi dolu... Elmali pasta herşey... Ev bize uymayacak biz kendi duzenimiz uyacagiz
Hayirli sabahlar hayirli cumalar canimcimmm
Tebrik ederimmm kalp kalp
Şifalı eksilme diyorlar buna