- 30 Kasım 2014
- 28.515
- 125.746
saldım iyice ben yaa yarın kaç çıkıcam Allah bilir yarından itibaren menü yazıcam. hatta listeye gireyim Elhan beni azcık gaza getirin kızlar patimsilizm Cordelia gezegenfeza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam yemeğini sebze yoğurt yap.
dedim zaten seçim sonrası belediyede işe alınmış başkan tanıdığı memur gibi hissettim bi iş yapmadım gazda motivasyonda karşılıklı oluyor sen adım at ki biz destekleyelimsaldım iyice ben yaa yarın kaç çıkıcam Allah bilir yarından itibaren menü yazıcam. hatta listeye gireyim Elhan beni azcık gaza getirin kızlar patimsilizm Cordelia gezegenfeza
Canım seni kaç yıldır tanıyorum. Sen bildiğini değiştirmeyen birisisin. Bana bi hak verecekler kim zayiflasin deseler bu sen olursun. Ve Tutku44 Ama sen esnek değilsin. Hiç bir zaman düzene uymuyorsun. Bazı yeme alışkanlıklarıni değiştirmek istemiyorsun.bu şekilde olmayacak biliyorum ama sen benim yolum doğru diyeceksin. Kızarsan da kız. Düşüncelerim böyle.saldım iyice ben yaa yarın kaç çıkıcam Allah bilir yarından itibaren menü yazıcam. hatta listeye gireyim Elhan beni azcık gaza getirin kızlar patimsilizm Cordelia gezegenfeza
Cordelia aypare ackerman demin şunu yaptım nabzım 144 ü gördü baya iyi eğlenceli.. Sabahta 1 saat eliptik yapmıştım. Akşama da yürüyüş yaparım inşallah dizim müsade ederse.. Dizimi masaya çarptım işyerinde spor mu yaparsın sen
çok sağol sana da geçmiş olsun kalçamda ve dizimde ağrı olduğunda agresif sporlardan yogaya geçiyorum hem fizik egzersiz gibi oluyor Çetin Çetintaşın kalça esnetme yoga videosu çok iyiGeçmiş olsun canım. Bu hafta spora Ara veriyorum. Dizimde bi ağrı var. Bakayım ne olacak
Bütün yeme düzenini değiştirmeyeceksen listeye girme bence. Aşağıdaki gibi menulerle geleceksen bir şey değişmeyecek. Üzgünümsaldım iyice ben yaa yarın kaç çıkıcam Allah bilir yarından itibaren menü yazıcam. hatta listeye gireyim Elhan beni azcık gaza getirin kızlar patimsilizm Cordelia gezegenfeza
Ever ablacım ekipmanlarım var bu ay yeni şeyler de alacağım spora başladım şimdi yavaş yavaş arttırıp eski tempoma dönücem 1Tatlım ağırlık çalışıyor musun o kaslar ne öyle
Kaslı Safinazim benim
Ben de nut....n alacağım bakalımŞifa olur inşallah Ben diğerini sipariş ettim.
Tebrik ederim azimli kızKızlar 1,3 kg. Verdim 81,1 oldum.
Cordelia aypare ackerman demin şunu yaptım nabzım 144 ü gördü baya iyi eğlenceli.. Sabahta 1 saat eliptik yapmıştım. Akşama da yürüyüş yaparım inşallah dizim müsade ederse.. Dizimi masaya çarptım işyerinde spor mu yaparsın sen
akşam sadece salata ve yoğurt ye ve bugün spor yapma
Aynen oyle yapayım.akşam sadece salata ve yoğurt ye ve bugün spor yapma
p90x3 falan yapmıştım zamanında onun kadar nefes nefese bırakıcak kadar değil ama yine de çok iyiEver ablacım ekipmanlarım var bu ay yeni şeyler de alacağım spora başladım şimdi yavaş yavaş arttırıp eski tempoma dönücem 1
Ben de nut....n alacağım bakalım
Tebrik ederim azimli kız
Ay geçmiş olsun
144 mü o da ne
4700 kuzum bugün spor yapayım diyetisyenim mutlu olsun bana şeker versin,Mthn83 83 yürü canımmm
Ödem söktürücü bisiler yada kayısı firm çayı filan WC için
Değil maalesef.valla patates sayılırsa olur. akşama etli patates var o da sebzegillerden
Deli4700 kuzum bugün spor yapayım diyetisyenim mutlu olsun bana şeker versin,
Ödem söktürücü bisiler yada kayısı firm çayı filan WC için
Pawlow muydu şu köpek deneyi
zil çalalım her zil sesinde sana spor yapmazsan sopa atalimPawlow muydu şu köpek deneyi
Sende şeker verirsen spor yaparım