- 18 Mart 2018
- 30.213
- 119.633
- 34
Allah mutlu, mesut etsin canımAa evet dün etiketi görmüştüm unutmuşum cevaplamayı. Eşimin ablası evleniyor. Yarın kına cumartesi nikahı var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah mutlu, mesut etsin canımAa evet dün etiketi görmüştüm unutmuşum cevaplamayı. Eşimin ablası evleniyor. Yarın kına cumartesi nikahı var.
Nasil hevesle basladin bu haftaya... Onlar deneme de yapiyorlar acaba metabolizmasi ne istiyor diye seni çözme yöntemi ama 1 hafta emek veriyorsun heves kırıcı oluyorEvet canım maalesef bir gıdım kaçamağım yok
Şaşırmıştım zaten.Nasil hevesle basladin bu haftaya... Onlar deneme de yapiyorlar acaba metabolizmasi ne istiyor diye seni çözme yöntemi ama 1 hafta emek veriyorsun heves kırıcı oluyor
Tercihin çok güzel tatlım.Afiyet olsun ablacım
Ben de 1 saate balık yerim ekmeksiz, yanında salata ile
Akşama bende hafif kapatırım sütlü kahve yanına ceviz meyve gibi . Böyle az yiyim yarına gitsin bakalım
O bir tane senin dışında herkesin kısmeti olsun lütfenBenimde akşam komşum cevizli incirli tarçınlı kek göndermiş
Bugün de çekirdekli simit ve cevizli poğaça aldım arkadaşlara 1 tane arttı dolabımda buram buram kokuyor
Tahinli helva görünümlü salata müthiş kombinDuygusal tatmin Eki Görüntüle 3375796
Yani kilosuna göre normal olabilir diye düşündüm ama listenin geri kalanini bilmedigimden bisey demedimŞaşırmıştım zaten.
Şifa olur inşallah Ben diğerini sipariş ettim.bu arada bende bromelain içmeye başladım epeydir almıştım ama içmeye başlamamıştım bugün baktım ödemler had safhada elim ayağım bayağı şiş bromelaini içmeye karar verdim benimkinin markasıda s....ar
Öyle canım istiyor kiAnnem lahana sarmasi yapiyor aksama yiycez
Ben hakkimi ayiricam yarin affetmiycem
Yarına kadar normale döner inşallah.Yani kilosuna göre normal olabilir diye düşündüm ama listenin geri kalanini bilmedigimden bisey demedim
Hangi kaptanın burası önemliSüper kaptanın yemeğine şeker atalım
Ben seni düşündüm
İnşallah yarına saklarsin canım.Annem lahana sarmasi yapiyor aksama yiycez
Ben hakkimi ayiricam yarin affetmiycem
Herhalde öyle yapıyor kafam çok karışık bu saat oldu lokma yemedim yiyemedim yani.Nasil hevesle basladin bu haftaya... Onlar deneme de yapiyorlar acaba metabolizmasi ne istiyor diye seni çözme yöntemi ama 1 hafta emek veriyorsun heves kırıcı oluyor
Diyetisyene gidince netlesir herşey. Ne zaman randevu?Herhalde öyle yapıyor kafam çok karışık bu saat oldu lokma yemedim yiyemedim yani.
Yok canim yemiycem iftar vaktinden once yiyecekler soguyunca canim istemez zaten ben ne yesem nohut yemegi var dunden oda olmaz heralde patlican biber kozleme var buzlukta onu cikaricam yogurtluycam onu yesem yaninda corba ileİnşallah yarına saklarsin canım.
OleeyyyyKızlar 1,3 kg. Verdim 81,1 oldum.
Yok almıyorum da merak ettim-gar' la bitiyor tatlışım.
tiye almiyorsun di mi beni
Sonuç güzel olur inşaAllahKıyamam ya ..