Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle rahatsız oldugumuz şeyleri kendimize düşman etmeden kurtulmak en güzeliymiş bunu 30 yaşında öğrenmem biraz geç oldu amaHerkeste böyle birşey varsa hee tamam diyorum çok normal bi durum
IYi yapmışsınn biran önce hallettin bitti gittii hepimizin bazı şeyleri rahatsız olduğumuz şeyler oluyo benimde dişim fazlaydı tavşan gibiydi önden biraz arkaya dogru 2 dişimi cektirdim cokta sağlamdı sonra tel taktırdım dümdüz oldu iyiki yaptırmışım dişten çok korkardım annemin ısrarıyla oldu ve iyikide yaptırmışım
Doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle beraber nice mutlu sağıklı yıllar dilerimBugün benimde doğum günüm sağlıklı ve huzurlu bir ömrü olsun
Aynen eskşden 50 dedşlermş orta yaş kabusu oluyordu,sağlık durumları alarm veriyor artık dikkat etsekte gene az bişi sıkıntılar başlıyorYok canım.insan ömrü uzadı. O orta yaş sayılıyor artık . Sağlıkla yaş alın inşallah
Halt etmiş o arkadaş.cano senin gene bir sebebin var bir güzelliğin var kimse sana şişkoda diyemez hamiş der
bana bi arkadasım bi baktırdaydın ikizdide çocugun biri içerdemi kaldı demişti ne aglamıştımmm o lafa
Doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle beraber nice mutlu sağıklı yıllar dilerimBugün benimde doğum günüm sağlıklı ve huzurlu bir ömrü olsun
Aynen eskşden 50 dedşlermş orta yaş kabusu oluyordu,sağlık durumları alarm veriyor artık dikkat etsekte gene az bişi sıkıntılar başlıyorYok canım.insan ömrü uzadı. O orta yaş sayılıyor artık . Sağlıkla yaş alın inşallah
Halt etmiş o arkadaş.cano senin gene bir sebebin var bir güzelliğin var kimse sana şişkoda diyemez hamiş der
bana bi arkadasım bi baktırdaydın ikizdide çocugun biri içerdemi kaldı demişti ne aglamıştımmm o lafa
Çok teşekkürler canım benim sağoliyiyim çok şükür kuzumm olsun ye sen, bebişimize yarasınn
nice güzel yaşları olsunn
doğum günün kutlu olsun canım
ayyy ne biçim bir insanmış o da yaa, kırk kat ele insan diyemez öyle birşey
bismillah dediğin kilo bnm hedefim bacım maşallah bence cok güzel bir kilon var inşallah kısa zamandada istediğin kiloya düşersin hedef kaç canım boy kaçHadi bismillah
Olsun geç olsun güç olmasınn hazır 30 demişken bidahaki aya 30za giriyorumkesinlikle rahatsız oldugumuz şeyleri kendimize düşman etmeden kurtulmak en güzeliymiş bunu 30 yaşında öğrenmem biraz geç oldu ama
arkadasmı düşmanmı bir kadın kadına bide yani keleşli hanımım bendede var niye dert ettiysem öyle bir insanın lafını işteDoğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle beraber nice mutlu sağıklı yıllar dilerim
Aynen eskşden 50 dedşlermş orta yaş kabusu oluyordu,sağlık durumları alarm veriyor artık dikkat etsekte gene az bişi sıkıntılar başlıyor
Halt etmiş o arkadaş.
Ooyyy balli kaymakk oğlan beni doyurmuyoiyiyim çok şükür kuzumm olsun ye sen, bebişimize yarasınn
nice güzel yaşları olsunn
doğum günün kutlu olsun canım
ayyy ne biçim bir insanmış o da yaa, kırk kat ele insan diyemez öyle birşey
Evett öyle oldu şuan 5 aylık hamile gibiyimikinci hamilelikte genelde vucut akışık oldugu için yeniden o moda geçiyor diye duymuştum karnın falan dah çabuk çıkıyor demişlerdi ama ne kadar dogru bilmiyorum
Bulalım alalım sana ablaÇok tatlı varya dünyadan bezmiş mübarek
yerim ben onuuu, aşkım benimm sağlıkla gelsinOoyyy balli kaymakk oğlan beni doyurmuyo
her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayımmmm hep bu şarkıyı söylerim yaş konusu açılıncaOlsun geç olsun güç olmasınn hazır 30 demişken bidahaki aya 30za giriyorum
Evet gereksizleri atmak gerekartık değil tabiki arkdas ama 3 sene oldu unutamıyorum
sağlıkla gelsin inşallah kiloda veriliyor bugunlarde geçiyor kucagına alıp kokusunu duydunmu hersey anlamını yitiriyor ya zaten unutmasak o acıları zorlukları herkes tek çocuk olurdu demiEvett öyle oldu şuan 5 aylık hamile gibiyim
Boyum 154 ama düşmüştür 55 56bismillah dediğin kilo bnm hedefim bacım maşallah bence cok güzel bir kilon var inşallah kısa zamandada istediğin kiloya düşersin hedef kaç canım boy kaç
Bizde seni yeruukkkk teyzoşiiiyerim ben onuuu, aşkım benimm sağlıkla gelsin
Tabiikii kuzu yaaa aynı fikirdeyimm güzel bi duba halimle burada olacağımmcok merak ediyorum son kilom kaç olcak ilk tartımsağlıkla gelsin inşallah kiloda veriliyor bugunlarde geçiyor kucagına alıp kokusunu duydunmu hersey anlamını yitiriyor ya zaten unutmasak o acıları zorlukları herkes tek çocuk olurdu demi
yasasın bnm kadar minnoş bir bayan gelmişşşş normalde gruba bakınca boy ortalaması uzun bir kaç kişi 150 lilerdeyiz bende aslında o kilolarda olunca anca zayıf oluyorum ama uzun hedefler yoruyor diye az az hedef koyuyorum şimdilik hedefim şubata kadar 59 lar sonra yanına geliirm bende inşallahBoyum 154 ama düşmüştür 55 56