- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım Eksi tartina çok sevindimGünaydııın hanımlar dünkü menüm
Sabah yumurtalı patates, zeytin, peynir, domates salatalık
Öğle tarhana çorbası
Aksam balık bi parca ekmek salata
Şimdi tartıldım
Cuma:62.00
Pztsi: 61.9
Fark -100 gr
Jasminium84 Elhan
İnşallah görürsün menekşe kokulum.Günaydınnnn
Cuma 64.2
Pazartesi 64.4
Fark +200 gr
Elhan Jasminium84
dün daha fazla artım vardı. çok şükür bir kısmı gitti.
cumaya tekrar 63 ü görebilirim di miii????
Adım adım eksiye gecmeni dilerim bitanemm. Aktif olarak aramızda olsan eksiye geçersin eminim. Kenarda devam et tatlım ama bu kenarda durmalar paylaşimini engelliyor.
İnşallah toparlarsin canım. Dün Menünü aradı gözlerim . Vucudunun sıkılaşmasi çok güzel.
bugüne özelSen de bir öğün besleniyorsun ama
afiyet olsun canım, tebriklerr, cumaya güzel bir eksi gelecek inşallahGünaydııın hanımlar dünkü menüm
Sabah yumurtalı patates, zeytin, peynir, domates salatalık
Öğle tarhana çorbası
Aksam balık bi parca ekmek salata
Şimdi tartıldım
Cuma:62.00
Pztsi: 61.9
Fark -100 gr
Jasminium84 Elhan
tabii ki göreceksin, sana güvenim tamm, ümitsizlik yokGünaydınnnn
Cuma 64.2
Pazartesi 64.4
Fark +200 gr
Elhan Jasminium84
dün daha fazla artım vardı. çok şükür bir kısmı gitti.
cumaya tekrar 63 ü görebilirim di miii????
Daha kötüye gitmezsin grubun enerjisi iyi gelir diye düşünüyorum. Yavaş yavaş ver yine kendini iyi hissetmen için buradayız.Haklısın abla ama ben gruba girersem daha kötüye gideceğimi düşünüyorum. Paylaşım yapma stresi beni daha çok yemeye itiyor. Diyetisyende öyle. Normal hayatıma uydurabileceğim şekilde yavaş yavaş vermeye çalışıyorum inşallah 1-2 hafta içinde platese başlayacağım haftada 2 gün. elhanımm yaa seviyorum seni ve bu enerjini
Kolaylıklar seninle olsun bitanem Eksin için tebrikler.
Gönüllerdesin sahalar seni çok özlüyor. İnişin devam etsin tatlım benim.
Bir dahakine aç gitme tatlım. O gün ne planladiysan mutlaka onu ye. Risk alma olur muGünaydın hanımlar
Cumartesi normal yedim ama pazar biraz abarttım arkadaşıma gitmiştim orada sadece karbonhidrat vardı. Yeşillik çıkarmamış birde yeni anne oldu bebek görmeye gittim bir şey diyemedim karnımda açtı yedim. Son iki günü yazmasam olur mu normalde hep yazarım ama unuttum hem de abarttigim için Elhan
şahane bir eksi tebrikler
Düşecegiz kalkacagiz tecrübelerle daha güçlü yola devam edeceğiz . Allah'ın izniyle istediğin kiloya ulaşacaksin inşallahaynen en önemlisi o kaptanım arada olur ama burayı ve rejimi bırakmadan devam edeceğim en büyük hatam o oldu yıllarca aman gitti deyip bıraktım bunu yapmayacagım artık belkide hayatımda ilk kez bu kdar uzun süredir devam ediyorum bi yerde ya sıkıldım ya verdim bıraktım ama artık çok kararlıyım ne zaman olur bilmiyorum ama ben istediğim kiloya düşeceğimmmmmm
Tebrikler kuzum.
Nasıl sevindim anlatamamTeşekkür ederim biricikim aldığım fazlalığı verdim şükür
Umudumuz daim olsun tatlım . Günün hep aydın olsun.Günaydın