- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
İyiymiş aminnÇitirlar da buranın mubtelasi oluyor Muhabbet aşkina tekrar kilo alıp geliyorlar. @pastelfit
İnşallah su gelip geçer günler çabucak çıtır olursun wundercim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiymiş aminnÇitirlar da buranın mubtelasi oluyor Muhabbet aşkina tekrar kilo alıp geliyorlar. @pastelfit
İnşallah su gelip geçer günler çabucak çıtır olursun wundercim.
Hoşuna gitti değil mi?Hosmus kız böyle
Oo kime cekmisse kızın beni de deki ablam korurdu hep . Dayak yerdim giderdim eve ablam tutar kolumdan goster derdi evire çevire döverdiBen hala değişemedim, kızım sağolsun, o korur kollar beni
Parkta hâlâ " atma çocuğum o çöpü yere " demişligim vardır. otuz yıla yakın çalışınca belli ediyoruz demekÖğretmen olduğunuz nasıl belli. Tane tane herşeyi ince ayrıntısına varana kadar anlatıyorsunuz
Valla gitmedi diyemeyecemHoşuna gitti değil mi?
Patron çıldırdıKırmızı güllerim hadi herkes kalksın bir yüz kere ip atlasin. Söz ben 200 atlayacagim.
Yok uymuyorSana güveniyorum benim kürü yap diyetine uygunsa 1 çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarcin karışımını bir çay bardağı yoğurtla karistir Sabah aç karnına ye
Bende -2 gelcemBen bu hafta -2 geleceğim ZincirKirma ortalık yangın yeri
Bana da antrenman olsun . Kalkıyorum hemen çocukları yıkadık ,giydirelim başlıyorumPatron çıldırdı
Keşke gizli sayfa acabilsek anahtari olan girse ordan tiyolar paylassak takimlar icindeKırmızı güllerim hadi herkes kalksın bir yüz kere ip atlasin. Söz ben 200 atlayacagim.
KimseKim tutar bizi
Hayatımızı yazsak epey güleriz.Parkta hâlâ " atma çocuğum o çöpü yere " demişligim vardır. otuz yıla yakın çalışınca belli ediyoruz demek
Hadi sen de atla o zaman ip. Pazartesi transfer etcem seni.Valla gitmedi diyemeyecem
Bak aklımı çeldin hemenGöriciiizzz
Çok beklersin şekerim
Hayır hayır hayırrrr sana en çok mavi yakışıyor bebeğim, kırmızı çok nazar çeker derler bak verdiğin kiloları geri alırsın benden söylemesi
Aaaaaaa aşkoollll o kadar mı korkuncummm
100 atladım geldim. Dinleneyim 200 değil 300 yaparım.Patron çıldırdı
Ben 10 dakika bisiklet sürdüm, yeterKırmızı güllerim hadi herkes kalksın bir yüz kere ip atlasin. Söz ben 200 atlayacagim.
Nick mi değiştirdi. Etiketliyorum etiketliyorum çıkmıyor. Zincirlerini kıracak bu hafta yağları gondercek ZincirKirmaO değil de ZincirKirma nicki nereden aklına geldi kayipdünyacim kordişime kim sataşıyor dedim önce ...tam da anlayamadım. İkinci kez okuyunca dostane olduğunu anladım.
Tamam kaptancim. Başıma bı iş gelse herkese kuyruk sallamisti deyin ,hakediyorumHadi sen de atla o zaman ip. Pazartesi transfer etcem seni.