- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Aaa eveeet niye sen diye kalmis aklimda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana güveniyorum benim kürü yap diyetine uygunsa 1 çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarcin karışımını bir çay bardağı yoğurtla karistir Sabah aç karnına yeRegl geldi, kabızlık da biterse showu gör sen
Doğum günü şeysi bozuyor. Pazartesiden itibaren uyarım ama sanaMeyve yerim Diyetisyenim kızar yemezsem sadece şeker ve şekerli her şey yasak. Meyve serbest.
Papatyacim bu hafta kırmızı takımdasin. sibel_84 kaptanın. Menü ve tartı bildirimlerinde onu etiketlemeyi unutma canım.Ben bı takımdamıyım hazırlık takımı ne oluyor otekı takımlar ne oluyor bırı anlatabılırmı henuz cok kavrayamadım grubu
Kim tutar biziRegl geldi, kabızlık da biterse showu gör sen
Kordişim bu karışımı sabah aç karnına mi gece yatmadan önce mi tüketiyoruz. Ben de yapmak istiyorum.Sana güveniyorum benim kürü yap diyetine uygunsa 1 çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarcin karışımını bir çay bardağı yoğurtla karistir Sabah aç karnına ye
Bu hafta bavul hazırlama sırası sende, ben yoruldum artık@Jasminium84 kaptanimm ne diyorlarr??
Canım sabah aç karnına ve akşam 9-10 gibi. Şifa olur insallahKordişim bu karışımı sabah aç karnına mi gece yatmadan önce mi tüketiyoruz. Ben de yapmak istiyorum.
Sizi karşı takıma nasıl verdim. İşlem hatası yaptım arada.
Plank yapayım bakayım ne kadar duruyorumYarın ben de başlıyorum kaptanım. Başka türlü gitmeyecek yağlar.
Çevremde var bikaç tane, bilmediklerim de Allah’a havaleYok canım ,hiç moralni bozmaya gerek yok ama çevrene dikkat et
Seçmeler bugün çok rahat yapıldı inanılmaz mutluyum kaptanım. Her hafta çok stres yaşıyorum . mavişlik de fena değil. Bu hafta makus talihimiz dönse keşkeSizi karşı takıma nasıl verdim. İşlem hatası yaptım arada.
Beş saniyelik benimkiPlank yapayım bakayım ne kadar duruyorum
Ben hala değişemedim, kızım sağolsun, o korur kollar beniAhaha ay ben de oyleyim yani yıllarca öyleydim. Ama kendimi çok geliştirdim acayip hazırım birilerini dövmeye . Ama artık bu yaştan sonra da olmuyor
Öğretmen olduğunuz nasıl belli. Tane tane herşeyi ince ayrıntısına varana kadar anlatıyorsunuzPapatyacim bu hafta kırmızı takımdasin. sibel_84 kaptanın. Menü ve tartı bildirimlerinde onu etiketlemeyi unutma canım.
Hazırlık takımı ortama ve diyete alışma odasiydi. Aslında alışma süresi bir hafta. Eksileriniz olduğu için bir de hafta içi menulerinizi bildirdiginiz için seçmelere alma kararı aldım. İki takım birbiriyle yarışıyor en çok kilo verme yüzdesini alan takım haftanın şampiyonu oluyor. Yarışmacılar içinde en çok kilo verme yüzdesini alan Kırmızı Takım kaptanı oluyor. Mavi Takım kaptanini seçme hakkını da kazanıyor.
Çitirlar da buranın mubtelasi oluyor Muhabbet aşkina tekrar kilo alıp geliyorlar. pastelfitO zaman ben baya uzun kalcam çok uzağım çıtırlığa
Hosmus kız böyleBu hafta bavul hazırlama sırası sende, ben yoruldum artık
Bakalım önümüzdeki haftaya alırız.
Yok vermem birinciliği sizi verdim birinciliği asla verememSeçmeler bugün çok rahat yapıldı inanılmaz mutluyum kaptanım. Her hafta çok stres yaşıyorum . mavişlik de fena değil. Bu hafta makus talihimiz dönse keşke