Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Babaevi olarak mı degistirsek bana şimdi bu isim de çok tatlı geldi
Kadınlar mutsuz olduğunda kuaföre gider saçını kestirir veya boyatirmiş ya ben de sayfa adına takmışım demek ki Ben gitmem gidemem ki

Çok güzel cümleler Batsin bu dünya diyen kız gitmiş. Geri gelmesin semtine inşallah

Afiyet olsun annem. Bulgur da ölçülü ve güvenli. Allah azmini artırsın. Su dedin de gidip su içeyim.

Hedefi 73 yapayım hafta içinde 1 kilo anca veririm. Adet dönemimde yaklaştı bugün yarın olurum

Babaevi olarak mı degistirsek bana şimdi bu isim de çok tatlı geldi
Kadınlar mutsuz olduğunda kuaföre gider saçını kestirir veya boyatirmiş ya ben de sayfa adına takmışım demek ki Ben gitmem gidemem ki
Kaç kilo olursan ol yine gel olsun yada
50 kilo arkadaşlarla 100 kilo arkadaşlar bir aradayız. Ve dostluk kazanıyor

Bu aralar kötüyüm yeni yıl yaklaşınca hep böyle olurum geçmişte kaybettiğim insanları bir daha görememe gerçeği yüreğimde volkan oluyor . Anason kokarken sofralar her gecen gün birer birer masadan eksiliyoruz şarkısı gelir aklıma o yüzden pek yemeklerine de dikkat edemiyorum kafam dolu ne yediğinden nede aldığım nefesten haberim yok toparlicam ama herkesin bir derdi var gerçekten anın tadını çıkarmak anda kalmak için uğraşacağım bu aralar bu felsefesi hayatımda oturtmaya planliyorum
Ne geçmiş ne gelecek sadece şuan var ve en kıymetli şekilde dolu dolu yaşa yasat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…