- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Çok geçmiş olsun canım öyle bir şeye gerek kalmaz inşallahKızlar orta kulak iltihabı olmuşum
Kulağım çok doluymuş
Duymuyorum
İlaç yazdı doktor
İlaçlarla geçmezse kulak zarina kesik atıp öyle boşaltılmış iltibai
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım öyle bir şeye gerek kalmaz inşallahKızlar orta kulak iltihabı olmuşum
Kulağım çok doluymuş
Duymuyorum
İlaç yazdı doktor
Maşallah kızıniz kaç yaşında yaşınız çok genç çünküKızım yapar, ben hiç yapmadım, alkol koymayız bizde, sadece kahveyi pasta ve çikolata gibi şeylerde pek sevemedim, dediğim gibi mecbur kalırsam yerim ama eşim sever, kızım arada babası için yapar
Ekmeksiz 2 yumurtalı güzel bir kahvaltı yaptım sabah. Şimdi dışarı çıkmam lazım ve açımmercimek çorbası yaptım bir kase içicem. Dönüşte ne yiyeceğim fikirsizim bugün kaptanım. Su iyi gidiyor 1,5 lt oldu
@deli bir dombili
Busra196
Cordelia Cordelia
pastelfit
@menekse_kokusu
@60kiloyum
[IMG alt="Tesnim1903"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/644/644102.jpg?1700657080[/IMG] Tesnim1903
@Limoni026
@Ozzybal
@Gonul83
@Meryem1306
M muhendishanim98
@Safransari
sibel_84 sibel_84
Maviş çiçeklerimmm
Nasılsınız, umarım ki herşey çokça yolundadır
Güne sabah 7’de başladım; 7.30da 20 dakika boosted yaptım sonra duşa girdim
Çamaşırlarımı makineye attım şimdi de kızlarımın kahvaltısını hazırlıyorum
Sonrasında bol köpüklü bir türk kahvesiyle Keyif yapacağım
Sizler nasıl başladınız güne, ümit ediyorum ki yüzünüzde güller açıyordur şu an
Sizleri seviyorum, siz de kendinizi sevin ve çok dikkat edin ona, sağlıksız beslenip, hareketsiz bırakıp yorup üzmeyelim onu
Allah şifa versin canım kulak iltihabında süt ürünlerini kesmek de iyi geliyormuş diye duydumKızlar orta kulak iltihabı olmuşum
Kulağım çok doluymuş
Duymuyorum
İlaç yazdı doktor
Afiyet olsun kuşumEkmeksiz 2 yumurtalı güzel bir kahvaltı yaptım sabah. Şimdi dışarı çıkmam lazım ve açımmercimek çorbası yaptım bir kase içicem. Dönüşte ne yiyeceğim fikirsizim bugün kaptanım. Su iyi gidiyor 1,5 lt oldu
Senin adın bile sicacikti herkesin yeri ayrıNe gerek var derken şuan sayfanın adı soğuk oldu. Elhanı görünce sıcacık geliyordu.
AmaninMigice
Komşumun kızı da senin gibi oldu zar patlamış ihmal etme canımKızlar orta kulak iltihabı olmuşum
Kulağım çok doluymuş
Duymuyorum
İlaç yazdı doktor
Yapmazsan ayıp75 yapasim var canim hedefi ya
Gardini al. Silahlarını Kuşan gitBen annemlere geçiyorum. Kolaylıklar dileyin bana.
2 hafta var böyle haftada ,2 devam edebilmesem 74 diyorum ben hedefime düzenlemediysen henüz 74 yaz canım sen . İnanıyorum ben olacak yine ben yine yanlış yoruma yazmak Mthn83Haftaya inşallah kırmızı kaptanın yerine alacam o yüzden bu hafta sıkı çalışmam lazım
Çünkü yılbaşına hedefim var ulaşmak için. Herşeyi yapabilirim
74 yazdirdim inşallah olacak2 hafta var böyle haftada ,2 devam edebilmesem 74 diyorum ben hedefime düzenlemediysen henüz 74 yaz canım sen . İnanıyorum ben olacak
Saol canım benim. Su 60 lar ligini çok istiyorum ben yaaa74 yazdirdim inşallah olacak
İki kaptanın yeri ayrıSimdik zamanında Zipzip- kaptanım vardı gidip geliyor arada. Hala onu kaptanım hoşgeldin diye karşılıyoruz. Şimdi sen varsın. Orada Elhan yazsada yazmasada seninleyiz. Sadece bunun degisiminde deseydin ki ben kendimi iyi hissetmiyorum yazı düz olsun deseydin amenna. Çünkü sen takımda baya ağır yük altindasin hiç bişey diyemem. Ama sanki herşeyi silip atmış gibi oldu böyle. Yazılanlar kendi adıma önemli değil sen hep kaptanimsin
Geldim geldim.Kolaylıklar dileriz
Çorba ile bıraktım.Komşumun kızı da senin gibi oldu zar patlamış ihmal etme canım
Yapmazsan ayıp
Gardini al. Silahlarını Kuşan git
BendeSaol canım benim. Su 60 lar ligini çok istiyorum ben yaaa
Sibel denedin miGeldim geldim.
Çorba ile bıraktım.
Aynen adları kaptan sonuçtaİki kaptanın yeri ayrı
Elif ile Burda 5-6 senedir tanışıyoruz
Beraber iyi ve kötü günlerimiz oldu
Herşeyi yaşadık
Emekleri çok büyük ikisini de
Haklarını hiç bi zaman ödeyemem