Popüler Konu LenaG ile MasterFit

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

@deli bir dombili
Busra196 Busra196
Cordelia Cordelia Cordelia Cordelia
pastelfit pastelfit
@menekse_kokusu
@60kiloyum
[IMG alt="Tesnim1903"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/644/644102.jpg?1700657080[/IMG] Tesnim1903
@Limoni026
@Ozzybal
@Gonul83
@Meryem1306
M muhendishanim98
@Safransari
sibel_84 sibel_84 sibel_84 sibel_84

Maviş çiçeklerimmm 💐💐💐

Nasılsınız, umarım ki herşey çokça yolundadır 🙏🏻😍🥰💙💙

Güne sabah 7’de başladım; 7.30da 20 dakika boosted yaptım sonra duşa girdim
Çamaşırlarımı makineye attım şimdi de kızlarımın kahvaltısını hazırlıyorum

Sonrasında bol köpüklü bir türk kahvesiyle Keyif yapacağım 😇🥳

Sizler nasıl başladınız güne, ümit ediyorum ki yüzünüzde güller açıyordur şu an 💙💙

Sizleri seviyorum, siz de kendinizi sevin ve çok dikkat edin ona, sağlıksız beslenip, hareketsiz bırakıp yorup üzmeyelim onu 🙏🏻💃🏼💙💙
Ekmeksiz 2 yumurtalı güzel bir kahvaltı yaptım sabah. Şimdi dışarı çıkmam lazım ve açım😭mercimek çorbası yaptım bir kase içicem. Dönüşte ne yiyeceğim fikirsizim bugün kaptanım. Su iyi gidiyor 1,5 lt oldu

Ekmeksiz 2 yumurtalı güzel bir kahvaltı yaptım sabah. Şimdi dışarı çıkmam lazım ve açım😭mercimek çorbası yaptım bir kase içicem. Dönüşte ne yiyeceğim fikirsizim bugün kaptanım. Su iyi gidiyor 1,5 lt oldu
Afiyet olsun kuşum 💙😍

Sade soda ve Türk kahvesi açlık için çok ideal, aynısından ben içiyorum şu anda çünkü ben de çooookkkkk açım 😂

Akşama pancar havuç ve patatesleri jülyen doğrayıp zeytinyağı ve baharatla tatlandırıp fırına atacağım altına da sarımsaklı yoğurt, bi fikir olur belki sana canım 😍

IMG_5787.jpeg

Kızlar orta kulak iltihabı olmuşum
Kulağım çok doluymuş
Duymuyorum
İlaç yazdı doktor
İlaçlarla geçmezse kulak zarina kesik atıp öyle boşaltılmış iltibai
Komşumun kızı da senin gibi oldu zar patlamış ihmal etme canım 😘
75 yapasim var canim hedefi ya😍
Yapmazsan ayıp 😍
Ben annemlere geçiyorum. Kolaylıklar dileyin bana.:halay:
Gardini al. Silahlarını Kuşan git

Haftaya inşallah kırmızı kaptanın yerine alacam o yüzden bu hafta sıkı çalışmam lazım
Çünkü yılbaşına hedefim var ulaşmak için. Herşeyi yapabilirim 🥰
2 hafta var böyle haftada ,2 devam edebilmesem 74 diyorum ben hedefime düzenlemediysen henüz 74 yaz canım sen . İnanıyorum ben olacak💙😂 yine ben yine yanlış yoruma yazmak🙈 Mthn83 Mthn83

Simdik zamanında Zipzip- Zipzip- kaptanım vardı gidip geliyor arada. Hala onu kaptanım hoşgeldin diye karşılıyoruz. Şimdi sen varsın. Orada Elhan Elhan yazsada yazmasada seninleyiz. Sadece bunun degisiminde deseydin ki ben kendimi iyi hissetmiyorum yazı düz olsun deseydin amenna. Çünkü sen takımda baya ağır yük altindasin hiç bişey diyemem. Ama sanki herşeyi silip atmış gibi oldu böyle. Yazılanlar kendi adıma önemli değil sen hep kaptanimsin 😘

Simdik zamanında Zipzip- Zipzip- kaptanım vardı gidip geliyor arada. Hala onu kaptanım hoşgeldin diye karşılıyoruz. Şimdi sen varsın. Orada Elhan Elhan yazsada yazmasada seninleyiz. Sadece bunun degisiminde deseydin ki ben kendimi iyi hissetmiyorum yazı düz olsun deseydin amenna. Çünkü sen takımda baya ağır yük altindasin hiç bişey diyemem. Ama sanki herşeyi silip atmış gibi oldu böyle. Yazılanlar kendi adıma önemli değil sen hep kaptanimsin 😘
İki kaptanın yeri ayrı
Elif ile Burda 5-6 senedir tanışıyoruz
Beraber iyi ve kötü günlerimiz oldu
Herşeyi yaşadık
Emekleri çok büyük ikisini de
Haklarını hiç bi zaman ödeyemem 🥹

Eşimin teyzesi bir süredir hastaydı. Dün kotulendi. Sabah beri oradayım çok acıktım az önce 2 halka sucuklu ve avuç içi kadar tavada yumurta vardı sabah kahvaltısından kalmaydi onu yedim. Bide bayat ekmek pizzası yapmıştım 1 ısırık aldim. Küçük hızlı çıktı sağolsun Hadi bakalım

X