- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Canım kural gereği en yüksek veren ikinci kişiye geçiyor zaten devredilmiyor. O da galiba
Tamam kızlar Dombiliyi yanlş hatırlamşım tamam zaten en yüksek verenlerden biriCanım kural gereği en yüksek veren ikinci kişiye geçiyor zaten devredilmiyor. O da galibaZayif bir Dombili dimi 2. En yüksek veren oda kabul etmiyorsa 3. En yüksek veren diye gidiyordu ama geç görüp geç haber verdim tabi seçmişsiniz artk Elhan Ne derse o bilmiyorum
Bugün tüm menülere gözümü kapattım canımMenü
Sabah 11.30
1, 5 ufak kendim yaptığım poğaça
1 yumurta
Peynir
Dereotu mor lahana avokado salatası
Ara
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Akşam 18.00
Kıymalı makarna
Bol salata
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Elhan Mthn83
Çok karbonhidratlı oldu bugün her öğün. Poğaça, bulgur pilavı ve makarna uzun zamandır yemek istediklerimdi. Bugünü seçtim.
Hiç şüphem yok buna canımmGüvenini boşa çıkarmayacam canım
CanımmmKaptanım
Sağol kaptanım senin deEllerine sağlık kaptanım
Bugün tüm menülere gözümü kapattım canım
Yok bitanem.Azcık bize kızmış olabilir misin
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 11.30
1, 5 ufak kendim yaptığım poğaça
1 yumurta
Peynir
Dereotu mor lahana avokado salatası
Ara
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Akşam 18.00
Kıymalı makarna
Bol salata
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Elhan Mthn83
Çok karbonhidratlı oldu bugün her öğün. Poğaça, bulgur pilavı ve makarna uzun zamandır yemek istediklerimdi. Bugünü seçtim.
Menü bildirimini akşama yetiştiremesen bile sabah erken saatlerde paylasabilirsin. Tartı bildirimlerimizi en geç 13.00' e kadar bildirelim.Teşekkür ederim menü bildirimi akşam dokuzda kilo bildirimi 11 e kadar doğru mu alarm kurucam inşallah
İyi yapmışsınız canım. Yarışmacı listesini hazirlatanadim kusura bakmayın.Canisi kim var kim yok bilemedik. Çıkmak isteyen olursa değişim yaparız dedik
EvetAfiyet olsun canımCuma günü bu kadarcik da şimartalim kendimizi.