- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
LabuskaLaahaba banada yaramiyor lahana çorbası diyetini yapip kilo almıştım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LabuskaLaahaba banada yaramiyor lahana çorbası diyetini yapip kilo almıştım ben
Ben de ödem yapar çok fena.kızlar bir şey soracağım
lahana ödem yapar mı? yoksa ödem mi atar
KapsukaLabuska
Kesinlikle kaptanım öyle bu çok farklı bir şey deneye deneye bulacağız ne yarıyor ne yaramıyorIste herkeste bir olmuyor banada doktor dedi haftada 3gün mutlaka bakliyat ye,yemegini yiyemezsen dolaba hasla koy salataya yada yogurda kat ye,bazi sebzeler ödem yapar bazi baklagiller odem yapar ama kişiden kisiye değişir
Bu kriz sana iyi eksi getirtecekÖdem suyunu da koydum ocağa az da ona dadanayim
Niye içtin ki canımHimdistan cevizli yagı içtim tık yok
Hahaha kaş yapayım derken göz cıkmışLaahaba banada yaramiyor lahana çorbası diyetini yapip kilo almıştım ben
Kabızlık içinNiye içtin ki canım
Hahaha kaş yapayım derken göz cıkmış
Tamamkapuska cok severim
MasterFit Yarışması 5. Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | ||
Kırmızı Takım | |||||||||
1 | @Tostombalakanne | Kırmızı Kaptan | |||||||
2 | Mefkurem | kırmızı | |||||||
3 | fantastikaaa | kırmızı | |||||||
4 | Wilma11 | kırmızı | |||||||
5 | @Tutaste53 | kırmızı | |||||||
6 | askrhpozitif | kırmızı | |||||||
7 | prensinin annesi | kırmızı | |||||||
8 | masal3487 | kırmızı | |||||||
Mavi Takım | |||||||||
1 | madamhd | Mavi Kaptan | |||||||
2 | @Nehir im | mavi | |||||||
3 | aypare ackerman | mavi | |||||||
4 | sardunya1038 | mavi | |||||||
5 | Nefesimmmsin | mavi | |||||||
6 | @Zeynebim2020 | mavi | |||||||
7 | eceboce | mavi | |||||||
8 | bluegreeneyes | mavi | |||||||
️️️️️️️️️️️️ | |||||||||
1 | Bal0ncuk | ||||||||
2 | Cordelia | ||||||||
3 | @Aijoo | ||||||||
4 | @Hazrmmm | ||||||||
5 | @Byrmseyda2505 | ||||||||
6 | VixenM |
Ellerine sağlık kaptanım15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3fantastikaaa kırmızı 4Wilma11 kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6askrhpozitif kırmızı 7prensinin annesi kırmızı 8masal3487 kırmızı Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2@Nehir im mavi 3aypare ackerman mavi 4sardunya1038 mavi 5Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7eceboce mavi 8bluegreeneyes mavi ️️️️️️️️️️️️ 1 Bal0ncuk 2 Cordelia 3 @Aijoo 4 @Hazrmmm 5 @Byrmseyda2505 6 VixenM
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş yarismada başarılar diliyorum15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3fantastikaaa kırmızı 4Wilma11 kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6askrhpozitif kırmızı 7prensinin annesi kırmızı 8masal3487 kırmızı Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2@Nehir im mavi 3aypare ackerman mavi 4sardunya1038 mavi 5Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7eceboce mavi 8bluegreeneyes mavi ️️️️️️️️️️️️ 1 Bal0ncuk 2 Cordelia 3 @Aijoo 4 @Hazrmmm 5 @Byrmseyda2505 6 VixenM
Ne yarismasiEllerine sağlık canım çok güzel olmuş yarismada başarılar diliyorum
O bende kalsinNe yarismasi
ellerine sağlık kaptanim15-21 Ekim Menü Bildirimleri
Tamam ama bir ara söylersin özeldenO bende kalsin
Özelmi hımmm özeli kapayali çok olduTamam ama bir ara söylersin özelden
Ay inşallahBu kriz sana iyi eksi getirtecek
Aynen öyle oldu , direk şisirdi beniNiye içtin ki canım
Hahaha kaş yapayım derken göz cıkmış