Afiyet olsun canımEvveett günün ilk menüsünü paylaşayım ozaman..
Sabah 7.30
Miss gibi taze çekilmiş türk kahvesi şekersiz
Saat 9.30
Bir tabak menemen sadece
Neden diye sordugunuzu duydum
Kardeşimin yanına gittim işyerine,babamlar memleketten gelecekti,onları beklersen abla sana menemen ismarliyayim dedi tost falan birtek alternatif kahvaltıda o vardı yani civarda.Ekmeksiz ,çayla güzelce yedim.yogundu kıvamı iyiydi...
Öğlen eve geldim.
Saat 14:30 civarı
3 bardak açık şekersiz çay
Bir svucun içine sığacak kadar ceviz ve fındık
Şuan akşam menümüde mideme indirmiş bulunmaktayım.
1 kase yogurt
1 tabak kavrulmuş kabak (rendeleyip az bi yağda kavurun güzelce kendi suyunda pisti)
3 YK kadar da sebzeli bulgur yemeği vardı..
Yeme Faslı bitmiştir arkadaşlar .
Gelelim zurnanın lililil dediği yere suyu içemiyorum..Büyük sorunum.
Şu saate kadar içtiğim su miktarı 3 bardak ..
Akşama kadar bunu en az 2 litreye tamamlamaya çalışayım.
Ortalığı toplayıp ,çocuklara ödevlerini yaptırdıktan sonra yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.
Herkese afiyet olsun..
Ellerine sağlık canım15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2@Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4@Migim kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6@askrhpozitif kırmızı 7@prensinin annesi kırmızı 8@masal3487 kırmızı Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2@Nehir im mavi 3@aypare- mavi 4@sardunya1038 mavi 5@Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7@eceboce mavi 8@bluegreeneyes mavi ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ 1 @Bal0ncuk 2 @Cordeliaa 3 @Aijoo 4 @Hazrmmm 5 @Byrmseyda2505
Sabah 7.30
Saat 9.30
Bir tabak menemen sadece
Kardeşimin yanına gittim işyerine,babamlar memleketten gelecekti,onları beklersen abla sana menemen ismarliyayim dedi tost falan birtek alternatif kahvaltıda o vardı yani civarda.Ekmeksiz ,çayla güzelce yedim.yogundu kıvamı iyiydi...
Öğlen eve geldim.
1 kase yogurt
1 tabak kavrulmuş kabak (rendeleyip az bi yağda kavurun güzelce kendi suyunda pisti)
Ortalığı toplayıp ,çocuklara ödevlerini yaptırdıktan sonra yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.
Herkese afiyet olsun..
15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2@Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4@Migim kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6@askrhpozitif kırmızı 7@prensinin annesi kırmızı 8@masal3487 kırmızı Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2@Nehir im mavi 3@aypare- mavi 4@sardunya1038 mavi 5@Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7@eceboce mavi 8@bluegreeneyes mavi ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ 1 @Bal0ncuk 2 @Cordeliaa 3 @Aijoo 4 @Hazrmmm 5 @Byrmseyda2505
Supersin canimElif bugünkü sayfam tertemiz bembeyaz
Ben bolbol aldım veriyimm sana kaç sayfa istiyonSupersin canim
Bende hic olmuyor beyaz sayfa banada verin
5-10 sayfa ver yeter galibaBen bolbol aldım veriyimm sana kaç sayfa istiyon
Yalnış oldu bunları kilo alma topiğine yazıcaktın canımBu saat oldu daha yemek yemedim,kahvalti yapmadim abur cubur tarzinda seylerle gunu gecirdim
Gidiyorum o zaman kilo alma topigi beni bekleYalnış oldu bunları kilo alma topiğine yazıcaktın canım
Yani yil sonuna kadar o kadar anca doldururumSadece o kadarmı
Yol yakınken dön o topikden buraya gelGidiyorum o zaman kilo alma topigi beni bekle
Yani yil sonuna kadar o kadar anca doldururum
Herkeşler nerde acaba?
Sabah 7.30
Saat 9.30
Bir tabak menemen sadece
Öğlen eve geldim.
1 kase yogurt
Herkese afiyet olsun..
Bugün heyheyler tepemdeAha Filiz güle güle geliyor
Neden?Bugün heyheyler tepemde
Neden isteNeden?
Öyle cevap regl oldumO nasıl cevapyaa.