Sağol canımBugün cok yogundum giremedim. @Tostombalakanne tebrik ederim cnm kazanmissin.
madamhd seni de tebrik ediyorm cnm. En azindan eksidesin ben veremedim bugün kilo.
askrhpozitif @aypare- ikiniz icinde yeni takiminiz hayirli olsun.
Kaptanim sen bize sevdiklerini soylesenTarcin sevmiyorum
Sen niye sinirlisin kaptanımYaaa kimse uzulmesin amacimiz eglenmek değil mi yaa ne kaybetmesi
Valla sinirliyim bugunde kimseyi uzmek istemiyorum
Nehir kendin ayri bir takim ol senBu ne beeee ben hep kaybetmeye mahkum muyum ? Hiç sevmiyorum bu yarışları.motivasyonum düşüyor
Kuzum hırsını biliyorum ama empati yapmaya çalış. Motivasyonunu neden bozuyorsun. Sen elinden geleni yap. Kaybettik diye benim motivasyonun bozulmaz. Ben elimden geleni yapmazsam motivasyonum bozulur.Bu ne beeee ben hep kaybetmeye mahkum muyum ? Hiç sevmiyorum bu yarışları.motivasyonum düşüyor
Teşekkür ederim canımBugün cok yogundum giremedim. @Tostombalakanne tebrik ederim cnm kazanmissin.
madamhd seni de tebrik ediyorm cnm. En azindan eksidesin ben veremedim bugün kilo.
askrhpozitif @aypare- ikiniz icinde yeni takiminiz hayirli olsun.
Enginari bir turlu sevemedimKereviz tarcin kabak enginar hic sevmezdim kalorisi dusuk ve etkili besinler yemek listemde olduklari icin mi psikolojik mi bilmem ama Simdi seviyorum sevmek zorundayim(senin fizik harika sevmesende Olur
Ekmek bunu herkes biliyor artikKaptanim sen bize sevdiklerini soylesen
Regl bitmedi dahaSen niye sinirlisin kaptanım
Bu arada az önce arkadaşa mesaj attım bugünü iptal ettim basimin agridigini ilaç içtiğimi lakin gecirmedigini aksine şiddetlendiğini söyledim kendimi tuhaf hissediyorum şuanilk başta cesaret edemediğimi şimdi yaptım
Ah canim iyi yapmissin çünkü kendin sıkıntı yasayacaktinBu arada az önce arkadaşa mesaj attım bugünü iptal ettim basimin agridigini ilaç içtiğimi lakin gecirmedigini aksine şiddetlendiğini söyledim kendimi tuhaf hissediyorum şuanilk başta cesaret edemediğimi şimdi yaptım
Tam okul saatine uyumus bana birak dicem de uzaksin :)))Bebek uyuyor okula gitme saati geldi ben neee edeeeem ne edeeem
Bu aralar takımın muayyen günleriRegl bitmedi daha
Birakcak kinse yoksa mecbur kucaklayıp gidicen canımBebek uyuyor okula gitme saati geldi ben neee edeeeem ne edeeem
Siz varya ne güzelsiniz ,Diyeti bozmak ile ilgili bahanelere daha önce de söylemiştim kabul etmiyorum. Bence hepsi bir bahane...
Ama spor yapmakla ilgili bahaneler kabul edilebilir spor bir zaman işi. O zamanı bulamamış olabilir o gücü bulamamış olabilir. O yüzden spor konusunda daha hoşgörülü olmaya çalışalım. Yapıcı teşviklerde bulunalım.
Benim başlamadı da. Öncesi daha agresifim. Başlada da kurtulsam.Bu aralar takımın muayyen günleripimi çekilmiş bomba gibiyiz
Hakettim dimi biraz tersten işledi ama olsun