- 16 Mart 2008
- 45.552
- 221.719
Darbe oldu sayın miracle song.Zipzip ideal kilosuna ulaşınca gruptan mı attınız
Burada hiçbir şey olmadıysa da bir şeyler olmuş kesin ama çok yorum var. Çözmem sanırım imkansız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darbe oldu sayın miracle song.Zipzip ideal kilosuna ulaşınca gruptan mı attınız
Burada hiçbir şey olmadıysa da bir şeyler olmuş kesin ama çok yorum var. Çözmem sanırım imkansız.
Erkek versiyonun dedigim dediği çok fena sana benzemesi epey güzelde huyları beni benden alıyorlarDimi dimi akrepler hep yanlış anlaşılıyor bence çok tatlıyız mükemmel gbı bişeyiz erkeğide iyi kız bana benziyo oğluşlarım bence nice sizli yaşlarım olsun inşallah gelincikim
Whuuuuu hayırlı uğurlu olsun patronDarbe oldu sayın miracle song.
İyiki dooğduunBrokoli aldım inanki yarın diyete niyet etcem orda kullancam çok teşekkür ediyoruum
Amiiiin inşalllah çok teşekkür ederim
Sen de diktatör mü oldun ama ya?Darbe oldu sayın miracle song.
Ahahahhaha kahkaha attım yemin ederim bu kadar cuk otururSen de diktatör mü oldum ama ya?
Zayıf olan hep eziliyor.
❤Gelinim benm elimden su içti ondan hanımlığı benden bulaştı  çok teşekkür ediyorum canım brnde çok memnun oldum sevdim seni
❤Tesekkur ederim hislerimiz karşılıklı sekerim
Bayılıyorum size hep böyle kalın . ❤Gorumcecim canım gorumcecim akrepin kiz olanın huyu suyu güzelde(sendenoturubiliyorum) beni gaza getirip 2 erkek bebeyi akrep yaptırdın erkek versiyonu hakkında görüşlerim olumsuz cagnimmm gorumcecim Yeni yaşın hep benli olması dileklerimle iyiki varsin ve iyiki benim gorumcecimsin seviyorum seni mucks Ysmnondr
Teşekkürler canıımİyiki dooğduun
Zipzip- kaptanim teklifiyle sayfa ismini devraldım . Yönetimdeki otorite boşluğunu doldurmak , uygulamadigimiz bazı kuralları güncellemek gibi kararlar kuzum...Merak ettim yeni kararları abla
Annem şişman benim. Kilolu değil ama bayaa şişman ve bi kere benim üzerime oturdu koltukta, beni görmedi. Çok ezildimAhahahhaha kahkaha attım yemin ederim bu kadar cuk oturur
Bende 4 tane görünce var boy boy inanki bu gelin yine şanslı tek ben varımgerçi onlarla da kankayım ben aynı böyle sanırım keramet bende ahahaaha azcık çatlakım ben allah gönlüne göre versin inşallah canımBayılıyorum size hep böyle kalın . ❤
Hiç görümcem olmadı . İlerde olursa böyle olalım inşlh
Her darbenin diktatörü olmaz ki kuzum. Şişkolar demokratik bir mekanda güvenle zayiflasin diye geldim.Sen de diktatör mü oldum ama ya?
Zayıf olan hep eziliyor.
Amin kuzum en güzelleri seninle olsun❤
❤
Bayılıyorum size hep böyle kalın . ❤
Hiç görümcem olmadı . İlerde olursa böyle olalım inşlh
Helal olsun. ÖzleneceksinBirsüre üyeliğimi iptal ediyorum kafamı toparlayacağım merak etmeyin hakkınızı helal edin
O zaman halefliğin kutlu olsunHer darbenin diktatörü olmaz ki kuzum. Şişkolar demokratik bir mekanda güvenle zayiflasin diye geldim.
Allahııım doğumgününde gülmekten katılarak ölen ilk kişi olcam sanırımAnnem şişman benim. Kilolu değil ama bayaa şişman ve bi kere benim üzerime oturdu koltukta, beni görmedi. Çok ezildim
Hayırlı olsun ablacım bizim için en doğru kararları alacağına eminimZipzip- kaptanim teklifiyle sayfa ismini devraldım . Yönetimdeki otorite boşluğunu doldurmak , uygulamadigimiz bazı kuralları güncellemek gibi kararlar kuzum...
Bugün ikinci kişiye kahkaha attırmışım doğum gününde.Allahııım doğumgününde gülmekten katılarak ölen ilk kişi olcam sanırım
Teşekkür ederim.O zaman halefliğin kutlu olsun
Emoji karmaşına soktun beni Amin mi diyim ? Muhteşem mi diyim? Maşallahmı ? Tatlı espirilerine gülme mi atayım ? Hangine basacağımı şaştımBende 4 tane görünce var boy boy inanki bu gelin yine şanslı tek ben varımgerçi onlarla da kankayım ben aynı böyle sanırım keramet bende ahahaaha azcık çatlakım ben allah gönlüne göre versin inşallah canım