Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım Gözleme de sütlaç da ölçülü çok şükür.10:00
Aç karna sirkeli limonlu su
11:00
1 kase sütlü müsli
1 muz
1 ceviz
16:00
Yarım gözleme
Şekersiz çay
3 kaşık sütlaç
1,5 lt su
blonde ambition Elhan
Kurstan çıkınca arkadaşlarımla gözleme yedik az yemeye çalıştım bugün başka bir şey yemem
Egzersizine sağlık kuzum.
Afiyet olsun bebeğimm
Çok hainsinAldım bu tarifi yazdım hemen ❤
Özellikle 40günlük sonuca şoka girebilirsiniz. Kızlaarrr Merakla beni takipte kalın diyorum Başkada bir şey demiyorum
Sende mi gidiyorsun elhan abla yoksa
Bir hafta sonrası beni ilgilendirmez belirteyim de
1 porsiyonAfiyet olsun canım Nohutlu dövme pilavı bir kaşıktir umarım..Tahillar bu hafta seni uzmezse söz önümüzdeki hafta ben de denyeceğim.
Hahaha bir hafta sonra değil ki bu Cuma doluyor
Bir hafta sonrası beni ilgilendirmez belirteyim de
Sevgili kaptanlarım blonde ambition Elhan
Kendi canıma okuyuşlarım ektedir
Eki Görüntüle 3323035
Eki Görüntüle 3323036
Eki Görüntüle 3323034
Benim de yarın 1. Ayım :) ama ben hâlâ lavabo sorunu çekiyorumHahaha bir hafta sonra değil ki bu Cuma doluyor 1. Ayım canım. Bu cuma paylaşacağım.
Sizle 1.ayım , öncesini başlangıcımıda sayarsam yaklaşık 40günüm falan olmuş oluyor bu Cuma
İnşlh sabah wc düzelmiş olsun. sabah tartıl bakalım canım sende 1 ayda ne kadar gitmiş ay çok heyecanlıBenim de yarın 1. Ayım :) ama ben hâlâ lavabo sorunu çekiyorum
Tamam cnm yarın hem tartı hem menü paylaşayımHazır hissettiğin her anda paylasabilirsin kuzum.
Sağolasın canımcımmmAfiyet olsun bebeğimm
Tartılacağım canım :) şu an için aylık hedefindeyim zaten ayda 7 Kg versem diye düşünmüştüm :) bir de ben kgmdan daha iyi duruyorum sanırm hani benimle aynı kg da olan kişiler görüyorum instagram da o şekilde değilimİnşlh sabah wc düzelmiş olsun. sabah tartıl bakalım canım sende 1 ayda ne kadar gitmiş ay çok heyecanlı
Hemdeee1 porsiyon
Nohutlu döğme pilavı hemdeee Bu hafta bu bakla gillerle eksi gelirsen ben bayiiilaaaaazzzaaammmm
BendeAfiyet olsun canım Nohutlu dövme pilavı bir kaşıktir umarım..Tahillar bu hafta seni uzmezse söz önümüzdeki hafta ben de denyeceğim.