- 21 Ekim 2019
- 5.178
- 25.630
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni iyikii iyikiii
Yap kuzum çok güzel seveceginden eminimIşte benim aşiretim yaaaa nasıl güzell yaa bende yapıcam canım çekti
Yananı görür Allah diyorum sayın gorumcecigimBen yandım sende yan diyosun yemezler gelin hanım
YaaaaSen hamişsin sana artık laf yok ❤
Ama bizim takım sizin takımı yenecek o ayrı
Kız iyi ki kaptan olup benle kapıştın bak bu son şansınmız , son haftanmış ya bu kadar güzel zamanlama olur iyi ki seni seçtim
Aldıremm kocamaa adam battı battı
Yap kuzum çok güzel seveceginden eminim
Yıkılıyorsunnn nergiscimmm menüne bayıldım
İnşallah sen doğru anlamışsındırBelirtirken 1'er tane yediği şeyleri alt alta 1 şu, 1bu diye yazdığı için, ben 1 çok minik pişiyi de 1adet çok micik bir pişi anlamında yazdı diye düşünüyorum tatlım ama @Beth18 gelince bizi aydınlatır artık Umarım ben doğru anlamış olayım , senin dediğin gibiyse yandık
Almira şu an tam ne kadr canım? Kaç aylık ?Yaaaa
SEn öyleee saaannnn
Kızzz evettt nasıl böyle oldu şoktayımm hepte iyi seyler oluyorr buara rüyayıda boşa görmemişimm yaa heryer bbeyaz parlıyorduu bebekmiş resmen kizımada gelinlik giymistim kocamla tekrar evleniyodum rüyamda
şu 3güne acayip şeyler yaşadık buneydi
iyiki seninle son kapışmam olcakk
Yerim ya utanırmış da ☺ öyle bakma kıyamam.Menümü paylaşayım
Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim ekmek
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Çeyrek simit
Akşam
2 kepçe çorba
2 dilim ekmek
Kapattım ağzımı. Bir çay içerim. Yazınca farkettim. Bugün ekmeği abartmisim
18 aya gircek kuzum kasımaAlmira şu an tam ne kadr canım? Kaç aylık ?
Hadi bakalım... Merakla bekmlenecek bir konu daha çıktı bize Ne heyecanlı bir grup olduk çıktık yaaa... gün geçmiyor ki yeni bir soru işareti kafalara takılmasınİnşallah sen doğru anlamışsındır
Ah canım yaa benmde 9. Gebeliğim oglum çok zor bişey çok yıpratıcıSoğan suyu hem miğde rahatsızlığı olanlara önerilmiyor caanım. Benim gastrit var.
Birde benim tekrarlayan düşüklerim var. Artık saymayı bıraktım ama 4 yılda 7 kere falan gebe kalıp kaybettim. O yüzden tüp bebekte denedim. Kürtajlarımdan dolayı rahimde incelme olmaya başlamıştı. O yüzden soğan suyu daha da inceltir diye yapamam
Salı çarşamba ve perşembe ekstra dikkatli olduğum günler. Cuma ve pazartesi biraz daha pozitif olabiliyorum.Yerim ya utanırmış da ☺ öyle bakma kıyamam.
Sen zaten neyin ne olduğunu çok iyi biliryorsun tatlım kendin yazmışsın o ufak detayı ama o detay dışında menü harika ❤ yarın karbonhidratı az tüketirsin dengelenir bu kadar basit.
Doğuma oda 26 aylık olacak o zaman18 aya gircek kuzum kasıma
Umutsuzluk yok. Neler yaşadığımızı biliyoruz. Nelerden sonra kazandiklarimizi da.Ah canım yaa benmde 9. Gebeliğim oglum çok zor bişey çok yıpratıcı
Minnoşu bahane et babasına dokunmaz o zaman ah ah hamileligim geldi aklimaAldıremm kocamaa adam battı battı