- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.652
- 30
Hahahahahahah şok üstü şokkLeylekler göç ediyor kim getirdi bu bebişi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahahah şok üstü şokkLeylekler göç ediyor kim getirdi bu bebişi
Ayy dedim acaba bugün sonlancakmı ilk gebe kaptanııCumaya kadar gebe kaptansin hiiiiç kusura bakma
Maşallah herkese o zamansana güveniyorum hadi bakalım ❤ hem benim için hem takımımız için yap bak şahane bir takım olduk maşallah bizde herkes ekside , şuan içimizde hiç artısı olan yok desem yeridir o derece kızlarim maşallah hepsine. sende onlar gibi olacaksın birlik beraberlik kuvvet verir.
Kızlar hepinizle gurur duyuyorum tabloya bakınca o kadar mutlu oldum ki
Salata tok tutacak mı canım acikmasmisin vakit erkenMerhaba kizlar ben mutfağı kapadım menüsü atayim hemen
Sabah
1 yumurta
1 çok minik pişi
1 kupa granül kahve
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
3 minik bitter
1 Türk kahvesi
Akşama kadar su ve filtre kahve içeceğim
blonde ambition Elhan
Yeme ....!Eşim tutturdu tarçınlı cevizli kek de kek kek de kek
Sınanıyorum misss gibi kokusunu çektim içine sadece ınsalhhh yemem
Yok yemeyeyim yemicem yemicem iştee
Işte benim aşiretim yaaaa nasıl güzell yaa bende yapıcam canım çektiSabah kahvaltım yulaf lapasi
öğlen Yogurlu müsli aksama yogurt kürü yicem kahve soda yapip yatarım
Elhan blonde ambition Jou
Eki Görüntüle 3322410 Eki Görüntüle 3322411
Sen hamişsin sana artık laf yok ❤Başlatma simdi bulgurada haaa şukadarcık yedim yaa espri yaptım yaniii
Aslaaaaa yemicemYeme ....!
Pişizede Beth tavuklu salata kurtarıcı olmuş çok şükürMerhaba kizlar ben mutfağı kapadım menüsü atayim hemen
Sabah
1 yumurta
1 çok minik pişi
1 kupa granül kahve
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
3 minik bitter
1 Türk kahvesi
blonde ambition Elhan
Maşallah kuzum Muhteşem menü❤Merhaba kizlar ben mutfağı kapadım menüsü atayim hemen
Sabah
1 yumurta
1 çok minik pişi
1 kupa granül kahve
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
3 minik bitter
1 Türk kahvesi
blonde ambition Elhan
Bak soğan suyu dene üstüne tanımamBebemi
1 tane oldumu birdaha beklememek gerek aslında 1 yaşından sonra çalışmalara devam. Bende öyle 4 yıl oldu bekkliyoruz bakalım. Hele 1. Olsun arkasından hemen denicem yine
Dileğini tam tut kızVarsın olsun fırtına da doğal afette kabul bi şekilde baktırıyolar kendilerine sanada küçük bi fırlama nasip olsun inşallah
Soğan suyu hem miğde rahatsızlığı olanlara önerilmiyor caanım. Benim gastrit var.Bak soğan suyu dene üstüne tanımam
Duyanda bebeyi soğan yapıyor sanicak
Bı arkadaşım denedi ama belki çocuğun geleceği vardır o bahane olmuştur
1 çok minik pişi yazıyor sankiMaşallah kuzum Muhteşem menü❤
pişik zaten 1tanecik, minicik ve ekmek yenmeyip ekmeğin yerine tüketilmiş. Üstelik sabah erken saatte tüketilmiş onun için onu görmüyor bile
Harikasın diyorum Cumaya senden güzel bir eksi bekliyorum.
Belirtirken 1'er tane yediği şeyleri alt alta 1 şu, 1bu diye yazdığı için, ben 1 çok minik pişiyi de 1adet çok micik bir pişi anlamında yazdı diye düşünüyorum tatlım ama Beth18 gelince bizi aydınlatır artık Umarım ben doğru anlamış olayım , senin dediğin gibiyse yandık1 çok minik pişi yazıyor sanki