- 13 Ekim 2016
- 6.185
- 26.617
Yüzdeye bakılırsa Beth kaptanIkisiinden biri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzdeye bakılırsa Beth kaptanIkisiinden biri
Ee ben yandım o haldeeYüzdeye bakılırsa Beth kaptan
Bekarım canım ben :) kariyer derken evlenemedim daha şimdi de armudun sapı üzümün çöpü derken herif beğenmiyorumKacyasında evlendin peki kızz
Niye kizzzEe ben yandım o haldee
Yani kaptan olamıyorum devrettiği icinNiye kizzz
Yaaa evlianıyordum seniiBekarım canım ben :) kariyer derken evlenemedim daha şimdi de armudun sapı üzümün çöpü derken herif beğenmiyorum
Ahahah kariyerimle evliyim ben daha okuyorum bir yandan bir kaç sınava girme gibi bir hayalim varYaaa evlianıyordum senii
Beğenmesenn otur eve böyle tağaammıı
Hahahahaha sidoş ya sen gelmeden önce seçiyoduk takımları tam bitiricez elhoşa gönderecektik elhoş dicekti şok olcaktıKaptansızlık da kötü be bugün sürprizlerin ardı arkası kesilmedi ben de nasılsa cuma dedim ve olan oldu
Oooo hayırlı işlerrr çok güzelAhahah kariyerimle evliyim ben daha okuyorum bir yandan bir kaç sınava girme gibi bir hayalim var
Kiloşu ver kırmızı kaptanlığı al askoŞarjım %4 kızlar hala oturuyoruz. Benim yerime başkası yapsa haftaya ben yapıyım kaptanlık
Aayyy çok komik bir gün olduDurr durrrr daha belli değilll
Takım için diyorsan ben de -1 kiloyum canım ama Elhan Yüzdeyede bakıyordu diye biliyorum öyle olursa filizin yüzdesi bizden yüksek ve geçen hafta ki kaptanın yüzdesi en yüksek olduğu için onlar mı yoksa daha çok kilo veren biz mi bilmiyorum şuanAkreple yazarhanim -1 kilo
EEe yetti baaaAayyy çok komik bir gün oldu
Evet öyle olmuştu. En yüksek kiloyu veren 2.kişi olarak , en yüksek yüzde de bende diye bana teklif etmişlerdi canım doğru. Yine öyle olacaksa bu hafta tekrar bach kaptan galiba
Takım için diyorsan ben de -1 kiloyum canım ama daha fazla verenler vardı. Bide Elhan Yüzdeyede bakıyordu diye biliyorum öyle olursa filuzin yüzdesi bizden yüksek ve geçen hafta ki kaptanın yüzdesi en yüksek olduğu için yine o olması gerekiyor galiba.
Herşey devretmekle başladıyarın görüsüruzzzBu işler karışık işler. Şu an benim devreler yanmak üzere
Teşekkür ederim canımOooo hayırlı işlerrr çok güzel
Bekarlık sultanlık vallahii bende uyuyayimm o halde gece çok uyandıkKızlar bende biraz neşfiliksden ( reklam yapmayalım ) dizi izleyip uyuyayım bari :) iyi geceler )
Yarın herşey daha güzel olacak diyosunHerşey devretmekle başladıyarın görüsüruzzz