- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Tebrik ediyorum canımAyyyy gelirsinn kizzz bak ben nasıl geldiysem sen de gelirsinnn benceee hemde çok güzel inersin
Kız bende şok oldum dün diyetimden sonra artık ins olur dedim bianda düşüverdim ben şok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ediyorum canımAyyyy gelirsinn kizzz bak ben nasıl geldiysem sen de gelirsinnn benceee hemde çok güzel inersin
Kız bende şok oldum dün diyetimden sonra artık ins olur dedim bianda düşüverdim ben şok
Hodri meydan o zamanSeve seve, güle güle alacağım
Regle oldun mu ? Beni bekliyonuz diyordum ama sizden önce olacağım galiba ahaa haa Söyleye söyleye beni ettinz kız Daha 4günüm vardı ama nasıl oldu anlamadım benden bir kaç damla geldi Allah allah oluyorum galiba bir kaç damlayla kaldı ama çok fena bel ağrım var bide dün karnım çok ağrıyor diyordum ya ondanmış galiba bu ay normalden erken olacağım.Ayyyy gelirsinn kizzz bak ben nasıl geldiysem sen de gelirsinnn benceee hemde çok güzel inersin
Ay bende söktürsün diye kekik suyu içtimHodri meydan o zaman
Regle oldun mu ? Beni bekliyonuz diyordum ama sizden önce olacağım galiba ahaa haa Söyleye söyleye beni ettinz kız Daha 4günüm vardı ama nasıl oldu anlamadım benden bir kaç damla geldi Allah allah oluyorum galiba bir kaç damlayla kaldı ama çok fena bel ağrım var bide dün karnım çok ağrıyor diyordum ya ondanmış galiba bu ay normalden erken olacağım.
Ben normalde olması gerektiği gibi her zaman 28 günde bir oluyordum . Bu gün daha 23.gün ama anlamadım diyetten mi , bitki çaylarındanmı oldu böyle 4-5 gün öncedenAy bende söktürsün diye kekik suyu içtim
Geziyor desenizeElhoş hala pazalardaaa
Benim deBir takımım bile yok, anlıyormusun
DemiiiGeziyor desenize
Benim de
Benimde ağrıdı sabah baya oluyorum sandımm ama tık yok kızz olamadım ya olurum sandım ama bikaçgüne gelir belkiHodri meydan o zaman
Regle oldun mu ? Beni bekliyonuz diyordum ama sizden önce olacağım galiba ahaa haa Söyleye söyleye beni ettinz kız Daha 4günüm vardı ama nasıl oldu anlamadım benden bir kaç damla geldi Allah allah oluyorum galiba bir kaç damlayla kaldı ama çok fena bel ağrım var bide dün karnım çok ağrıyor diyordum ya ondanmış galiba bu ay normalden erken olacağım.
Teşekkürler akrepimmTebrik ediyorum canım
Bitki çayları söktürmüş olabilir canımBen normalde olması gerektiği gibi her zaman 28 günde bir oluyordum . Bu gün daha 23.gün ama anlamadım diyetten mi , bitki çaylarındanmı oldu böyle 4-5 gün önceden
akşam 2-3 yk yoğurt da yedim.Elhan Lavinia_98 Hayalkuran
20 Ekim 2023
sabah yok
öğlen 12.00
2 adet tarçınlı taze incir
1 yumurta, peynir
3 adet küçük ev yapımı peynirli poğaça
söğüş salata
ara 13.30-14.30
1 ceviz
1 tk baharatlı bal
1 adet küçük ev yapımı peynirli poğaça
ara 18.00
1 kupa filtre kahve
2 kare bitter
akşam 19.00
kıymalı kabak yemeği
1 kase makarna
az salatalık turşusu, taze soğan, acı biber turşusu
ben de sırf wc yüzünden öğlen 2 tane taze incir yedim. yarın da öyle yapacağım.20.10.2023 cuma
08.30
Sade amerikano
12.00
Yarım kase düğün çorbası
Tavuk tandır
4-5 yk yoğurtlu köz patlıcan
Yarım dilim kepek ekmek
19.10
Kuşbaşı şiş
Salata
Ve mezelerden
Bulursam 2-3 tane de kuru kayısı yiyeceğim lavaboya çıkma sorunu yaşıyorum