- 13 Ağustos 2012
- 4.573
- 19.930
Yok o çözüm değil bence. Ama bulacağım yakında. Bu dert bana bunu da cozdurecek.Ahahah ayıp olmasın diye yazamamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok o çözüm değil bence. Ama bulacağım yakında. Bu dert bana bunu da cozdurecek.Ahahah ayıp olmasın diye yazamamıştım
hepimize şifaYok o çözüm değil bence. Ama bulacağım yakında. Bu dert bana bunu da cozdurecek.
İyi geceler hocam :)Yok daha fazla dayanamayacagim. Ben yatıyorum. Gece de uyuyamadım. Bugün de 9 saat ders. Beynim yanmış durumda
Yaa ablam gelseydi secicektim kim kimler yok bilmiyorumki siboş yarin anca seçilir artık geç olduJou nasıl olacak bu takımlar.
Geç olsun da güç olmasın. Benim bebe uyumadı.Yaa ablam gelseydi secicektim kim kimler yok bilmiyorumki siboş yarin anca seçilir artık geç oldu
İsteyen olmazsa bende alabilirimblonde ambition kırmızı kaptanım olurmusun
Tamam bebeğimmİsteyen olmazsa bende alabilirim
Teşekkürler Kuzum yazar istiyor o olsunblonde ambition kırmızı kaptanım olurmusun
Sen ol tatlım .İsteyen olmazsa bende alabilirim
Benimkini zor uyuttum ondan geç geldim siboş şu sıra atak sanırım hep ağlak uyumadan telimi istiyo muzik dinlicek hepGeç olsun da güç olmasın. Benim bebe uyumadı.
Lavi geç gelince olanlar oldu o çok yoğun oluyor akşamı anc abuluyo yazmayıBir takımım bile yok, anlıyormusun
Nasıl istersenizzz canlarrTeşekkürler Kuzum yazar istiyor o olsun
Sen ol tatlım .
Artık herkes uyuyunca seçim olcak sabaha takımınızla uyanırsınız
Sende olabilirsin canım hiç sorun değilTeşekkürler Kuzum yazar istiyor o olsun
Sen ol tatlım .
Kız ben bu yazardan korkarım 2 günde 1kilo veriyo pazartesiye alırtakımımı bahh söyleyeyimmmTeşekkürler Kuzum yazar istiyor o olsun
Sen ol tatlım .
Ahahah ondan kimse beni önermiyor galibaKız ben bu yazardan korkarım 2 günde 1kilo veriyo
Hele bi kapma beni 1hafta konusmamArtık herkes uyuyunca seçim olcak sabaha takımınızla uyanırsınız