Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canını sıkma bitanem. Regl e saygımız sonsuz neler yapabileceğini biliyoruz. Haftaya güzel sonuçlar alacaksın.Eki Görüntüle 3320938
Üzgünüm kaptanım regl dönemi ve direncle inmedi çıktı s i d e l y a
Cuma 83.45
Bgun 83.90
+450 Elhan
Tatlım neden böyle oldu bir fikrin var mı? Bu hafta önlemini alalım. Temiz menülerle eksiye geçersin . Çözümünü biliyoruz en azından.Bekliyordumda bu kadar beklemiyordum
Geçen cuma 79.3
Pazartesi 78.95
Bugün 80.20
+900 gr
Eki Görüntüle 3320944
Elhan Beth18
Biraz karbon ağırlıklı beslendim abla ama aslında ama dikkatlide gittim bilmiyorum tam. Alt karnımda normalde olmayan bir şişkinlik olduğunu hissediyorum ama bağlantılımı bilmiyorum. Pazartesine halledicem inşallahTatlım neden böyle oldu bir fikrin var mı? Bu hafta önlemini alalım. Temiz menülerle eksiye geçersin . Çözümünü biliyoruz en azından.
Bebeğim tebrikler. Menü bildirimini
İnşallah ciddi bir şey değildir o şişkinlik.Biraz karbon ağırlıklı beslendim abla ama aslında ama dikkatlide gittim bilmiyorum tam. Alt karnımda normalde olmayan bir şişkinlik olduğunu hissediyorum ama bağlantılımı bilmiyorum. Pazartesine halledicem inşallah
Tebrikler safişim.Hayırlı sabahlar Hayırlı cumalar
Kilo bildirimi
Geçen Cuma 67.95
Bugün 67.10
Fark -850 gr
Elhan Eki Görüntüle 3320947
Aglicam neyse canım dünkü 1.5 lahmacun ve bir şey daha vardı çikolatayı sanki onun kilosu bu. Bugün yarın dengelersin insallahBekliyordumda bu kadar beklemiyordum
Geçen cuma 79.3
Pazartesi 78.95
Bugün 80.20
+900 gr
Eki Görüntüle 3320944
Elhan Beth18
tebriklwr
Kahvaltı yapmıyorsun sanırım.Ay çok acıktım ben bugün kızlar
Yaptım kaptanımLavinia_98
blonde ambition
askrhpozitif
gezegenfeza tartı fotoğrafini bekliyorum kuzu
Canlarım heyecanla tartilarinizi bekliyorum.
Kahvaltı alışkanlığım yok maalesef abla :) daha doğrusu 2 öğün beslenmeyi seviyorum :) 1 saat kaldı öğle molamaKahvaltı yapmıyorsun sanırım.
Napsak ki
Tatlım tebrikler.
Teşekkür ederim bitanemYaptım kaptanım
Minnak kuruyemiş ye oluy muKahvaltı alışkanlığım yok maalesef abla :) daha doğrusu 2 öğün beslenmeyi seviyorum :) 1 saat kaldı öğle molama