- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Tebrikler canım emeğinin karşılığını almissin@s i d e l y a @Efenin_Annesi Elhan @Nergis 35
Geçen cuma; 64.7
Pazartesi; 65.6
Bugün; 64.2
Fark; -500 gram
Eki Görüntüle 3320903
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım emeğinin karşılığını almissin@s i d e l y a @Efenin_Annesi Elhan @Nergis 35
Geçen cuma; 64.7
Pazartesi; 65.6
Bugün; 64.2
Fark; -500 gram
Eki Görüntüle 3320903
Teşekkürler canımm baya baya verdim aslındada cumadan saydığımiz için az gözüküyorTebrikler canım emeğinin karşılığını almissin
Tebrikler tatlım. Regl sonrası belesten bir 1.0 daha eklersin@s i d e l y a @Efenin_Annesi Elhan @Nergis 35
Geçen cuma; 64.7
Pazartesi; 65.6
Bugün; 64.2
Fark; -500 gram
Eki Görüntüle 3320903
Paketi actigim gbi 4 yaşındaki oğlum koşuyor paylasioz 3 ona 3 bana limonlu olunca seviyor sıpamGüzel menü afiyet olsun. 3form bisküviler nasıl bırakıyorsun? Ben hepsini bitirmeden bırakamıyorum paketi
İçtim canim dukan birası ictim
4 sarma çok ama olsun insallah eksi ile gelirsin
İçtim canim dukan birası yaptim
Çok güzel ben de airfyerda yapayım yağsız kızartma iyi fikir oldu bana da
Abovvvvv canim inşallah eksi cikarsin önceki günlerde yeseydi belki daha iyi olurdu ama cuma öncesi biraz çok olmus
Afiyet olsun güzel menu
Çok güzel afiyet olsun. Somon fume markette mi satılıyor?
Güzel menü ancak turşu makarna iraz fazla sanki ama inşallah eksi cikarsin sabah
Super ⁹
tebrikler
Çok guzel
bravo
Eminim öyledir canim önemli olan sürdürmek zaten tebriklerTeşekkürler canımm baya baya verdim aslındada cumadan saydığımiz için az gözüküyor
Ayyyy bekarlık kiloma çok az kaldı ablaa ama hedefim tabiki 58Tebrikler tatlım. Regl sonrası belesten bir 1.0 daha eklersin
o sıralardan bende 2 tabe var o yüzden onlar olmadan hemen açıp bitiriyorum kimse görmedenPaketi actigim gbi 4 yaşındaki oğlum koşuyor paylasioz 3 ona 3 bana limonlu olunca seviyor sıpam
Çok güzel eksi bravoooo
Regl değilim olacağım abla onun şişkinliği maalesefBir şey olmayacak inşallah.
Allah ufakliga mışıl mışıl uykular nasip etsin.
Her şeye rağmen mutlu uyanmana sevindim kuzum.
Sibelin sevinci bulaşıcı Gunaydin canım.
Hep mutlu ol inşallah
Günaydın fezom.
Enerjimiz tavan o zaman ben de eşlik edicem
Tabi ki günaydın
Aynı şeyi yaşadım Eminem. Kiyamam diyecektim bir baktım asagida Sibel oynuyor
Halay uzayacak
Tatlım tebrik ederim.
Sidoş kaptanimin dediği gibi eksin 13 Ekim' e göre -500 Artıları temizledigin için çok mutluyum.
Zayıfladıkça mutluluğun katlanarak artacak.
Canım arkadaşım tebrik eder gül yanaklarindan öperim. Cok güzel bir eksi.
Cumadan cumaya fark alıyoruz..
Tebrikler menekşe kokulu yârim
Hayırlı sabahlar sidoşum. Her hafta grupça daha bir hafifliyoruz. Boş bir zamaniimda hepimizin kilosunu toplayacağım. Bir grafik çizecegim.
Hayırlı olsun bitanem. Burada geçirecegin zaman kadar kilo vereceksin. Bizden ayrılma tamam mı
Günaydın yazarım.
Bu regl halinse Tebrikler tatlimm
Günaydın Ekürim
Efsane kraaaaal
Tebrikler rakibecim.
Markette de satılıyor da ben pizzacı da salata yedim kardeşim pizza yerkenGüzel menü afiyet olsun. 3form bisküviler nasıl bırakıyorsun? Ben hepsini bitirmeden bırakamıyorum paketi
İçtim canim dukan birası ictim
4 sarma çok ama olsun insallah eksi ile gelirsin
İçtim canim dukan birası yaptim
Çok güzel ben de airfyerda yapayım yağsız kızartma iyi fikir oldu bana da
Abovvvvv canim inşallah eksi cikarsin önceki günlerde yeseydi belki daha iyi olurdu ama cuma öncesi biraz çok olmus
Afiyet olsun güzel menu
Çok güzel afiyet olsun. Somon fume markette mi satılıyor?
Güzel menü ancak turşu makarna iraz fazla sanki ama inşallah eksi cikarsin sabah
Super ⁹
tebrikler
Çok guzel
bravo
Afferimm leenn
Tesekkur ederim kaptanımÇok güzel eksi bravoooo
Somon fume dedin ama salata mi o somonlu salata miMarkette de satılıyor da ben pizzacı da salata yedim kardeşim pizza yerken
Yarısını oğlum yedi kuzu bana bisi kalmadi zaten ahahahaYap canım güzel oluyor
Barbunya şişkinlik yapmasın cnm
Evet abla
Bekarlıği sollayip geçeceksin inşallahAyyyy bekarlık kiloma çok az kaldı ablaa ama hedefim tabiki 58
Ablaaa inanmıyorum ya nasıl güzel tutturmuşsun
Tatlım bak yukarıya ablan ne demiş
Tebrikler tatlişimmm
Evett ablaa ama pazartesiye göre -900 vermişimBekarlıği sollayip geçeceksin inşallah