- 28 Eylül 2023
- 383
- 1.342
- 26
Teşekkürler ablişTebrikler kuzuuuuum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler ablişTebrikler kuzuuuuum
İzin vermeyeceğiz yapısmasına kuzum cumaya gidecek merak etme evrene enerji yollayalım enerjiiiiTutuldu yapiştı bize yavvv
Hahahahaha dogru diyorsunİzin vermeyeceğiz yapısmasına kuzum cumaya gidecek merak etme evrene enerji yollayalım enerjiiii
Odun sobasinin fırının da hocam.Afiyet olsun Sibelcim. Fırinda değil de sobada pişen patatese yok demem kuzum. Menün gayet güzel. Bu kadarını beklemiyordum. Ana evine gidince zor çünkü.
Anne yanına gelince öyle oldu canımEvet gün icinde yeterli karbonhidrat almışsın akşam olmayabilirmis ama olsun çok değil. Gayet güzel menü afiyetler olsun Sibelim
Çok uzun süre aç kalmışsın tatlım muhtemelen dayanamadın sabah ve akşam arasını cok açıyorsan mutlaka ara öğün yap
Harika
Bence çok güzel hiç aceleye gelmiş bir menü gibi değil, gayet özenli
İki erkek anası olarak çok iyi anlarım seni
Harika bir menüDünkü menümü de yazayım
Sabah
Yarım yumurta
7 adet zeytin
Biraz küflü peynir
Yarım lavaş ekmek
Ara öğün
İki dilim şeker pancari
Akşam
18 adet hamsi
Bolca roka
Çeyrek lavaş ekmek
Ara öğün
Eve geçince 1 fincan türk kahvesi
s i d e l y a Elhan
Teşekkür ettim hocam.Ama artı çıktım. Yoldan kaynaklı ödem oldu herhalde. Birde WC işini çözmem gerekecek.Harika bir menü
Afiyet olsun Sibelcim.
İnşallah kaptanımKola yerine ayran olsa ne güzel olurmuş. Evet çiğ köfte sisirir ama çok az yemişsin.Guzel bence sana eksi getirir
Merkez canım Allah hayırlı uğurlu etsin Amasyalı gelinin olacak deseneAaaaaaaaa neresinden acaba benum kardeşimin lise aşkı amasyalı aralikta isticez bide
İki gün boyunca abartılı bir şey yemediysen hafta içi normale dönersin merak etme.Teşekkür ettim hocam.Ama artı çıktım. Yoldan kaynaklı ödem oldu herhalde. Birde WC işini çözmem gerekecek.
Domates, salatalık, soğanla çoban salatası yaptım, marulu boş yedim, eşim marulu salata pek sevmiyor daKaptanlara layık bir sofra
Afiyet olsun canım tek çeşit salatayı ben de severim . Boş marul salatası
Ahhhh bitane daha bende sadece benim eşim böyle sanıyordumDomates, salatalık, soğanla çoban salatası yaptım, marulu boş yedim, eşim marulu salata pek sevmiyor da
bravo geçmiş olsun bu aradaBaşlangıç :89,00
Cuma: 82,6
Bugün : 81,6
Fark :-1,00
Çok güzel eksi kutlarim
Erişte mi canimVallahi harika keşke burdada öyle şeyler olsa da yapsam anca kendin açıyorsun istersen bebem çok seviyo kemik suyuyla pişirip vitaminli vitaminli yediriveriyom ondan zorladım kendimi yaptim bide sebzelisini yapicam fırsat bulunca insallah
Yani en azından kilo almamışsın canim tebrikler
Çok guzel eksi
canim bebeğim şekerim olmadı bu ama olsun cumaya kadar gidecek hepsi eminim
Teşekkür ederim canımbravo geçmiş olsun bu arada
Çok güzel eksi kutlarim
Erişte mi canim
Yani en azından kilo almamışsın canim tebrikler
Çok guzel eksi
canim bebeğim şekerim olmadı bu ama olsun cumaya kadar gidecek hepsi eminim