Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen jou ben aslen amasyalıyım bu aradaYaaa doğdugun yeri bi baska oluyodur tabi canım
Çok teşekür ederimAmin kuzum, darısı senin başına
Vallahi harika keşke burdada öyle şeyler olsa da yapsam anca kendin açıyorsun istersen bebem çok seviyo kemik suyuyla pişirip vitaminli vitaminli yediriveriyom ondan zorladım kendimi yaptim bide sebzelisini yapicam fırsat bulunca insallahEllerine sağlık canım şimdiden bereketli olsun
Suyu sevmek çok güzel bence. Ben mesela hiç sevmiyorum aklıma gelmez özellikle kış aylarında. Ama şuan en 2,5-3 içmeye çalışıyorum. Bizim burda yufkacilara malzemeyi veriyoruz açıp pişiriyorlar biz de kesiyoruz tembel işi
Aynenn bende sen gibi şu 65 ler den kurtulamadimTartıçok kötü bi bekleyeyim biraz daha bi tam kurtulamadım 65ten
Bugün tartıyı görünce buldum ben motivasyonumu abla ilanı kaldırabilirsinYe kuzum yemek istediğinde ama kendin için doğru şeyleri ye... patates, hamburgerin sonu mutsuzluk.
Kayıp ilanı veriyorum hemen. Hayalin motivasyonunu gören insanlık namına haber etsin.
Ya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Hepimizin ince olmasi dileklerimdeFilizcimm mutlu yıllar canım.
Yeni yaşında ilk hediyen incecik , tam hayalinde ki vücut olsun sağlıkla birlikte.
Sonra da gönlünde saklı diğer dileklerin gerçeğe dönsün inşallah.
Hafta sonu artıları cumaya kadar bir şekilde gidiyor canım. Pazartesi tartı bildirimiyle o hafta nasıl yol alacağimiza karar veriyor, plan yapiyoruz. Transfer işi eğlence olsun diye. Asıl amaç transfer değil. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya calişalim güzel annem. hafta sonları olmasa herkes diyetinde başarılı olur ama bu iki günü takvimden yırtıp atamıyoruz.Annem için almış olduğum cuma günü 99.2kg pazartesi100.2 kg +1 kg tam 100.2 kg yum veririm önemli değil hafta sonlarını sevmiyorum gerçekten bu tartılma kuralı olmasa olmaz mı Abla ya yani illa birini takıma transfer etmesek cuma sabit tartılma günü olsa illa eş evde oluyor biri geliyor yada bir yere gidiliyor Elhan Jou s i d e l y a
Hafta sonu artıları cumaya kadar bir şekilde gidiyor canım. Pazartesi tartı bildirimiyle o hafta nasıl yol alacağimiza karar veriyor, plan yapiyoruz. Transfer işi eğlence olsun diye. Asıl amaç transfer değil. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya calişalim güzel annem. hafta sonları olmasa herkes diyetinde başarılı olur ama bu iki günü takvimden yırtıp atamıyoruz.
Yavrum benim. Her zaman yanındayım hatta bugünkü artimla bile. biraz daha bekliyorum az artı bildireyim diyeBugün tartıyı görünce buldum ben motivasyonumu abla ilanı kaldırabilirsin
Tebrikler kuzuuuuum
Tutuldu yapiştı bize yavvvAynenn bende sen gibi şu 65 ler den kurtulamadim
Aaaaaaaaa neresinden acaba benum kardeşimin lise aşkı amasyalı aralikta isticez bideAynen jou ben aslen amasyalıyım bu arada
Çok teşekür ederim
800 gramcığı verirsinn öyle hele pazar günü bide eşim evde onunla 5 aydır doğru düzgün oturup çekirdek çıtlayamadım kızzz kural için hepte gündüzleri yedim birseylerAnnem için almış olduğum cuma günü 99.2kg pazartesi100.2 kg +1 kg tam 100.2 kg yum veririm önemli değil hafta sonlarını sevmiyorum gerçekten bu tartılma kuralı olmasa olmaz mı Abla ya yani illa birini takıma transfer etmesek cuma sabit tartılma günü olsa illa eş evde oluyor biri geliyor yada bir yere gidiliyor Elhan Jou s i d e l y a
Tebrikler bitanemCuma : 76.8
Pazartesi : 76.5
Fark : -300gram
Elhan s i d e l y a
Şimdi sahilde 1 saat yürüyüş yapıp geldim