Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bu hafta eksi gelicem Allahın izniyle. yarından itibaren düzgün besleneceğim. tamam artık cıssslaraKızlar bu hafta daha farklı bir liste deniycem bu hafta 2 kilo verme hedefim var ve rahatlıkla verebilirim diye düşünüyorum aaayyy çok motive ve çok hırslı başlıyorum bu haftaya
Su uyur düşman uyumazUyudunuz mu
Nasılmış o listeKızlar bu hafta daha farklı bir liste deniycem bu hafta 2 kilo verme hedefim var ve rahatlıkla verebilirim diye düşünüyorum aaayyy çok motive ve çok hırslı başlıyorum bu haftaya
İnşallah atlatırım ama geçecek gibi değilGeçmiş olsun kaptanım inşallah bi an önce atlatırsın
SagolcanimGeçmiş olsun kapattım dikkat et kendine
Sagolasin canimHayirli olsun kaptanım
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Ellerine saglik hocam. Hepimize hayırlı olsun hepimiz kilo verelimYeni etabimiz, yeni takımlarimiz hayırlı olsun arkadaşlar . Bol eksili, motivasyonlu bir hafta olsun inşallah.
Masterfit Yarışması 87. Etap 13.10 16.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım Beth18 KAPTAN 67.7 @yazarhanim35 82.6 @menekse_kokusu 67.5 Elhan 72.3 @Jou 64.7 @flziso 68.2 Nergis 35 65.2 @Hayalkuran 78.6 60kiloyum 91.6 @Cookiie 79.3 Mavi Takim s i d e l y a KAPTAN 65.95 @TemelinSafinazi 67.95 @Ysmondr 83.45 @Efenin_Annesi 99.2 @Akrrep 79.8 blonde ambition 76.8 @askrhpozitif 88.2 @Lavinia_98 69.5 sibel_84 74.3 gezegenfeza 83.5 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @sonundaoldu 72.0 @Lonely single girl 66.0 @Iron Butterfly 107.12
Evet baya iyi veriyorsun kilo hem de menülerinde iyihahah güzel rakip olur benden
Hahaha
Yandım ben şimdi ama benim kızlarım sana uymaz merak etmeAllah şifa versin canım
Kızların bana emanet
Canım cuma günü rehavetine veriyorum hafta sonu ve önümüzdeki hafta menülerin daha iyi olacağına eminimBeth18 Elhan
13 ekim
Açkarna ; limonlu türk kahve ardından 1litre su
09.00
Patates kızartma
2 sucuk
Peynir
3zeytin
Salatalık
Sekersiz çay
5 Mini kızartılmışçavdar ekmek
16.00
Maydanoz nane limon salatalik suyu
18.00
1.5 kepçe Kurufasulye
3 y.k pirinç pilavı
2 çavdar
19.00
1 kova patlamış mısır
2 litre su
Sanki tantuni Dürüm biraz fazla olmuş gibi
Sağ ol canım Teşekkür ederimcanım çok geçmiş olsun.
Ben bu menüyü Görmedim duymadım bilmiyorum haftaya tam gazla başlıyoruzbugün pek elimde olmayan nedenlerden dolayı menüm güzel olmadı. aslında ilk gün güzel bir giriş yapmak istiyordum ama yemek ayarlayamadım dışarıdaydım.
sabah yumurta, peynir, 7 zeytin, domates, simit
ara 2 incir tarçınlı
öğlen big mac menü
akşam 2 kepçe yoğurtlu yeşil mercimek çorbası, 1 tabak zeytinyağlı pırasa
10000 geçkin adım
Beth18 Elhan
Bu kızı çaktırmadan izlemeliKızlar bu hafta daha farklı bir liste deniycem bu hafta 2 kilo verme hedefim var ve rahatlıkla verebilirim diye düşünüyorum aaayyy çok motive ve çok hırslı başlıyorum bu haftaya
Böyle bir kaptana maşallah denilir.Kızlar günaydın Bugün hala hastalığım geçmedi ama size yazmaya devam edeceğim arada ve akşam 11 kişilik menü hazırlamam lazım Bir sürü misafirim gelecek Allah bana yardım etsin inşallah siz menülerinize dikkat etmeyi unutmayın önemli olan sizin kendinizi iyi hissetmeniz eğer arada atladığın kişi varsa kusura bakmasın hepinize bakmaya çalıştım
Günaydın kaptanım hasta hasta Allah kolaylık güç kuvvet versin sana canım merak.etme kontrolü elden bırakmayacağızKızlar günaydın Bugün hala hastalığım geçmedi ama size yazmaya devam edeceğim arada ve akşam 11 kişilik menü hazırlamam lazım Bir sürü misafirim gelecek Allah bana yardım etsin inşallah siz menülerinize dikkat etmeyi unutmayın önemli olan sizin kendinizi iyi hissetmeniz eğer arada atladığın kişi varsa kusura bakmasın hepinize bakmaya çalıştım
Günaydın lar canım aminnnGünaydın gününüz dünden daha güzel olsun.
Günaydın canım Gençler yorgun biz dinamik Tatlim hcy kahvemi içiyorum kuş cıvıltıları eşligindeGünaydın lar canım aminnn
Afiyet şifa olsun canım bende hava aydınlansın yürüyüşe çıkacağım birazdanGünaydın canım Gençler yorgun biz dinamik Tatlim hcy kahvemi içiyorum kuş cıvıltıları eşliginde
Ben de ben deAfiyet şifa olsun canım bende hava aydınlansın yürüyüşe çıkacağım birazdan
Ben de çıkacağım nasipseAfiyet şifa olsun canım bende hava aydınlansın yürüyüşe çıkacağım birazdan
Okula yine yürüyerek geçeyim şu 15 bin benim olsun diyorumBen de ben de
İyi dersler Sibelcim.Ben de çıkacağım nasipse
Okula yine yürüyerek geçeyim şu 15 bin benim olsun diyorum