- 25 Ağustos 2019
- 60.366
- 110.180
- 30
Iyiyimm balımm kociş uyuyo evi is edemiyom yav çok sıkildım yemek yemek istiiyom bugün degişik bi hal gün sen nasılsınNasılsın balım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyimm balımm kociş uyuyo evi is edemiyom yav çok sıkildım yemek yemek istiiyom bugün degişik bi hal gün sen nasılsınNasılsın balım
Resim atsana nasıl bişey merak ettimVarrr hemde ne herkes dolu dolu aliyo encokta onu kiwiden var gecen a101 geldi yetişemedim cokta indirimliydi nasıl üzüldüm ya dedim gene gelir inşaallahh
Tek ayakla tek tartıysa aynı kilo gösterirYok kızzz ben denemistim tek ayakla gene aynı kilo gösteriyodu
Yarın yeIyiyimm balımm kociş uyuyo evi is edemiyom yav çok sıkildım yemek yemek istiiyom bugün degişik bi hal gün sen nasılsın
Tabi ki olmaz. Bu ülkenin en büyük problemi sorgulayan insan sayısının çok düşük olması. Sömürülen toplumların yada insan gruplarının rahatça kullanılabilme sebebide yine sorgulamıyor oluşları zaten. Sürü psikolojisinde olmayan insanlara nadiren rastlarsınız.Başka nick vardı o zaman bu değildi.
Normal olmayan nickmi sadece,bunamı takıldınız yoksa.
Enteresan geldi beğendim hoşuma gitti kullandım,bu zamana kadar niye bu nick diyen olmadı nedense.
Fezacım benim minnoş 5 yaşında,yok biz 50+ olarak çeteyi kurduk yaşını bilmediğim için yani,sen gel yamacımıza
Hahahah ablaa oturmaktan acıkıyorum ya is ederken bomba gibiyin oturmaktanda sıkıldım eee süpürgede beni ayağa kaldırdı elim ayağım oldu heYarın ye
Heee farkediyomukiTek ayakla tek tartıysa aynı kilo gösterir
İki tartı basınca göre çıkarır
Bunun beyazıydı ablamm 2999 du a101 re geldiğinde siyahıda bitık uygun ama beyazı şuan 4100 civarıResim atsana nasıl bişey merak ettim
Afiyet olsun sidoşum. Arabaşi az yeseydin tatlimm Hamurla içiliyor değil mi?Çarşamba menüsü
Kahvaltı 12:30
Eki Görüntüle 3316695
Akşam
2 kepçe arabaşı çorbası
4 YK taze fasulye
2 yk yoğurt
Eki Görüntüle 3316696
2,5 lt su
gezegenfeza Elhan
Ben siteye yeni üye olduğumda ekürimin nikine bayılmıştım. Esprili , hoşsohbet kendiyle barışık bir hanımdı. Uzaktan hep takip ettim onu çok hayrandım. Benim gibi hayran olanların sayısı da çoktu kuzum. Yıllar sonra nasip oldu eküri olduk. Tanımadan nicke göre degerlendirmedim kimseyi.Tabi ki olmaz. Bu ülkenin en büyük problemi sorgulayan insan sayısının çok düşük olması. Sömürülen toplumların yada insan gruplarının rahatça kullanılabilme sebebide yine sorgulamıyor oluşları zaten. Sürü psikolojisinde olmayan insanlara nadiren rastlarsınız.
Ayrıca bu nice ki kullanmıyorken bile erkek sanıldıysanız bu daha ironik bir durum. Demek ki böyle bir enerji veriyorsunuz ve bunu hisseden başkalarıda olmuş.
2 tartiyla denedinmiYok kızzz ben denemistim tek ayakla gene aynı kilo gösteriyodu
Arada canının çok istediği şeyler ye mesela yarın herşeyi diyet bitişine saklama.Iyiyimm balımm kociş uyuyo evi is edemiyom yav çok sıkildım yemek yemek istiiyom bugün degişik bi hal gün sen nasılsın
Bencede kaldır sonra üşenirsinn ısıtmayaa bende severim asla dayanamam oyüzde yapmıyorummnezaman cuma gelse böyle oluyorum yaaArada canının çok istediği şeyler ye mesela yarın herşeyi diyet bitişine saklama.
Bugün bizde makarna vardı öyle severimm öyle severim ve diyette de baş belam assla 3 kaşıkla duramıyorum kendimi tencere başında buluyorum ama bugün direniyorum şuan hâlâ direnmekteyim en iyisi tencereyi dolaba kaldırmak gözden ırak olan gönülden de irak olsun
Gayettt iyi yemissinn bide 1 tane lahmacun takdir ettim kuzumm kac adım attın pekii hareketlide olman la browniyi yakmışsındırr8:30
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
Şekersiz çay
12:30
1 küçük browni
17:30
1 adet lahmacun
Ayran
1,5 lt su
Elhan gezegenfeza
Hastaneydim eve gireli 30 dk oldu biraz tuhaf şeyler yedim ama yapacağım bir şey yoktu
Yok abla ben hamurunu sevemedim sadece çorbasıAfiyet olsun sidoşum. Arabaşi az yeseydin tatlimm Hamurla içiliyor değil mi?