- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Başın sağolsun .2011 de vefat etti canim dedem tek yaşıyor
Gelse 10 dakika oturur gider 9 dan sonrada gelmez yine tamamlarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başın sağolsun .2011 de vefat etti canim dedem tek yaşıyor
Gelse 10 dakika oturur gider 9 dan sonrada gelmez yine tamamlarim
Sagol canimBasın sağolsun canim
Dedin ya paylasayim mi diye bende paylas dedimTarih söylemedimki
Sagol canimBaşın sağolsun .
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah
Altın küpe takarsan da çabuk iyileşir canım.
Yorma kendini canım
O yüzden alıyoruö zaten ben nöbetlerde kendini tutabilene saygım sonsuz benim mide kara delik oluyor resmenNöbetlerde cok yiyorsun sanki cnm. Benim icinde nöbette yememek zorluyor. Ama simdilik tutuyorm kendimi. Bu nöbetler bizi bitirdi
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Geçmiş olsun. Afiyet olsun
Yok fazla almamışsın canım.
Afiyet olsun
Aa yine bana laf soktu
Afiyet olsun
Geçmiş olsun sizede canım
Yanlışlıkla kendi takımımızı batıracazKiz bluegreeneyes mavi takimda yaa. Sizi iyilik yapiyorum haberin yok
Yürüyorum canm sabahtan beri geziyordum şimdi banta çıktım akşamı da cacıkla kapattım sabahtan alacağımı aldım zaten karbonu@Nehir im
@askrhpozitif
sardunya1038
@Nefesimmmsin
@Zeynebim2020
@eceboce
bluegreeneyes
Zipzip-
@sena zeynep
@klbk33
Evet mavi takım kaldırın totoları. Bak bizim için uyuyor diyorlar Ben 9 bin yaptım bile sizlerin de desteğini bekliyorum Ve lütfen dünün menüsünü yazmayan yazsın
Afiyet olsun canım16.10.2021 Cumartesi yitiksifa 2. Menüm
Sabah 10 da
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 12 de
Eki Görüntüle 2934768
Ara 4 de
2 kupa bitki çayı
Akşam misafirliğe gittik yiyebilecegim bir tek mercimek çorbası vardı 1 kepçe ondan yedim gerisi kahvaltılık
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2934767
2,5 lt su içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim16.10.2021 Cumartesi yitiksifa 2. Menüm
Sabah 10 da
Saat 12 de
Eki Görüntüle 2934768
Ara 4 de
2 kupa bitki çayı
Akşam misafirliğe gittik yiyebilecegim bir tek mercimek çorbası vardı 1 kepçe ondan yedim gerisi kahvaltılık
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2934767
2,5 lt su içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim ❤İyi akşamlar. Tempolu bir gün ardindan pertim çıkmış vaziyette esim ve cocuklarin cirpinmalarini izliyorum
16 ekim Menüm
10.30
Yulaf lapasi+yarim Muzlu
Nescafe
14.00
Patates salatasi
Türk kahvesi--bitter
17.45
1 tabak pırasa yemeği
Yoğurt
2 dilim ekmek
Ya eşim bişeyler almış yemiş. Bulundum. Akşama kadar iyi gelmişdim yaSagol canim
Dedin ya paylasayim mi diye bende paylas dedim
Afiyet olsun canım16.10.2021 Cumartesi yitiksifa 2. Menüm
Sabah 10 da
Saat 12 de
Eki Görüntüle 2934768
Ara 4 de
2 kupa bitki çayı
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2934767
2,5 lt su içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Neyse yarin yeniden baslarsinYa eşim bişeyler almış yemiş. Bulundum. Akşama kadar iyi gelmişdim ya
Afiyet olsun canım
Cok iyisin masallah. Kot ceket cok severim ama kilo aldim alali giyemiyorm. Zayiflayabilirsem ilk isim kendime yeni bir kot ceket edinmek olacak16 Ekim spor
10.254 adım 1025 puan
Akşama misafirlikteyim.
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Bı de resim ekleyeyim.
Kaynanana mi?Hee çok mutlu olacağım bir yere. Sende gelsene.
Kaynanana mi?
Ben de aynen oyle yaptım. İlk iş kot ceket aldım.kiloluyken giyemiyordum.Cok iyisin masallah. Kot ceket cok severim ama kilo aldim alali giyemiyorm. Zayiflayabilirsem ilk isim kendime yeni bir kot ceket edinmek olacak
Anlamistim iyiki varsin biliyormusun sen. İyiki beni takima cagirmaktan, benim iyiligimi düsünmekten hic vazgecmedin. İyiki ben zayifladim gerisi ne yaparsa yapsin bencilligine hic sahip olmadin. Buraya gelmesem suan 110 kilo olmus olabilirdim. Simdiyse 9lardan kurtulmama cokta bisey kalmadi. Simdi bunlari neden yazdi bu kiz diye mrk edeceksindirya... Hiiiiç icimden geldi
sen çok daha iyi şeyler hakediyorsun. Ben ne yaptım ki. İnşallah 8 -7-6 lar gelecek. Ve beraber koruyacağız.Anlamistim iyiki varsin biliyormusun sen. İyiki beni takima cagirmaktan, benim iyiligimi düsünmekten hic vazgecmedin. İyiki ben zayifladim gerisi ne yaparsa yapsin bencilligine hic sahip olmadin. Buraya gelmesem suan 110 kilo olmus olabilirdim. Simdiyse 9lardan kurtulmama cokta bisey kalmadi. Simdi bunlari neden yazdi bu kiz diye mrk edeceksindirya... Hiiiiç icimden geldi
Yokya beyaz sayfa ha diyince bulunmuyor. 2-3 gün sürer açmamNeyse yarin yeniden baslarsin