- 1 Aralık 2019
- 5.685
- 23.089
- 30
Canım pazartesi / cuma( fotoğraf nick+ tarih) bildirimini bundan sonraki süreçlerde
Cuma: 00.0
Pazartesi: 00.0
Fark: - / +
biçiminde yaparsan çok sevinirim .
BuralardayımÇok güzel bir sonuç.Tebriklet efeninannesi kirmizi kaptanlığa aday görünüyorsun ortalıktan kaybolma
Tebrikler canim
Maasallah makarnaya gore guzel eksi
Üzgünüm bu hafta takıma katkım olamadı kaptanım.Tebrikler canim
Tebrik ederim canım
Evet canım yapıyor, telefonuna uygulama indiriyorsun oradan görebiliyorsun. Xiaomi tartım. Ben ölçmüyorum ama en son gağ oranım inanılmaz fazlaydı moralim bozulduTebrik ederim canımbu tartı yağ kas ölçümü yapıyor mu
Evet yaa aç aç gezdim sırf makarna yiyeyim diye. Benim de zayıf noktam makarna, pizzaTebrikler canim
Bu tartıda yağ oranı normalden %6 kadar fazla çıkıyormuşEvet canım yapıyor, telefonuna uygulama indiriyorsun oradan görebiliyorsun. Xiaomi tartım. Ben ölçmüyorum ama en son gağ oranım inanılmaz fazlaydı moralim bozuldu
Olsun gayet güzel regl sonrasi çok daha iyi olurGünaydın kızlar
Sonuç beni pek tahmin etmedi,regl olamadığım için ödem de tutmuş olabilir vücudum bilmiyorum:/
Geçen cuma 63.0
-600 grs i d e l y a
Harika tebrik ederim canım süpersinElhan EFENIN ANNESI 25 AGUSTOS
104.3 GUNCEL KILOM
107.4 dü giden -3.1kg daha fazla verirdim yolculukta falan kaçırıldı mecbur haftaya insallah
Güzel eksi tebrik ederim
Çok iyi tebrikler canım
Kesinlikle fazla. Ben de aynı tartıyı kullanıyorumBu tartıda yağ oranı normalden %6 kadar fazla çıkıyormuş
Haftaya güzel eksi gelecek inşallahBende regliyimm kaptoşlarımm malum almış görünüyorummpazartesiden sonra devamm vermeye
Gecen cuma; 68.8
Bugün; 69.1
Fark; +300 gram
Elhan s i d e l y a
Eki Görüntüle 3291250
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Tebrik ederm