- 21 Nisan 2010
- 3.474
- 22.869
Maşaallah sana bütün geçmişi okuyorsun üşenmedenİyi akşamlar kızlar
Hayırlı geceler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah sana bütün geçmişi okuyorsun üşenmedenİyi akşamlar kızlar
Hayatımm seni alıp Ankara’ya gideriz olmaz mi Bursa’dan kızımı alacam zaten
Mamak BoğazicindeyimMamak neresindensin canim
Zerdalitepede arkadaşım var
Iyi geceler canimİyi akşamlar kızlar
Hazir ol de hemen kapiya cikarimHayatımm seni alıp Ankara’ya gideriz olmaz mi Bursa’dan kızımı alacam zaten
Aman salla gitsin tak tak da nereye kadar. Bir yere kadar sabırda .Yok canım ben kocami takmıyorum. Unuttum gitti.
Çok yakın ulusa giderken ordan geçiyor gelirsem görüşelim canim Zipzip- gideriz kahve içmeyeMamak Boğazicindeyim
Ooooo hadi bakalım yolunuz açık olsunÇok yakın ulusa giderken ordan geçiyor gelirsem görüşelim canim Zipzip- gideriz kahve içmeye
Teşekkür canım sen nerdesin seni de alalımOoooo hadi bakalım yolunuz açık olsun
İş ciddiye bindi bakalım E Elif_Eylul Kaptan ne diyecekTAMAM anlaştık Zipzip- bekle bizi geliyoruzzzzz
Münihten geçerken beni de alınTeşekkür canım sen nerdesin seni de alalım
Kiz o dünden hazır beni bekliyorİş ciddiye bindi bakalım E Elif_Eylul Kaptan ne diyecek
Hayirli geceler canimKızlar hayırlı geceler herkese
Pireleri gitsin totosunda yarin hazirliklara baslarTAMAM anlaştık Zipzip- bekle bizi geliyoruzzzzz
Hemen giderim benİş ciddiye bindi bakalım E Elif_Eylul Kaptan ne diyecek
Zoru hemen yaparız imkansız sadece biraz zaman alırMünihten geçerken beni de alın
Menü de beni etiketlemene gerek yok canım.Aman salla gitsin tak tak da nereye kadar. Bir yere kadar sabırda .
Ben sana birley diyeceğim sen şimdi spor bakanımızsın ya . Menü yazarken seni etiketlemiyorum canım bir sorun olur mu ?
Bu boncukları hiç çıkarmauzulecek bir durum yok canim agresif olabilriim azicik