- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Cipislerde de var msgnin kokusu o (mono sodyum glukomat = çin tuzu)Çizi peynirlimi ne var yapisik bisey ayak kokusu var onda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cipislerde de var msgnin kokusu o (mono sodyum glukomat = çin tuzu)Çizi peynirlimi ne var yapisik bisey ayak kokusu var onda
Sen anlamazmisinSen deyince anladım. Yok doğru dedinde ben anlamamışım salak kafam
Keciorendeyim canimHangi taraftasın
Doritos turuncu paketCipislerde de var msgnin kokusu o (mono sodyum glukomat = çin tuzu)
Kruvasan ,käse kuchen, brezel bol yagli bol karbonNe ikram ediceksin bize
Çiziyi hiç almıyom eve aldık da eşim yedi cogu yemem benÇizi peynirlimi ne var yapisik bisey ayak kokusu var onda
Bak onda kokuyorDoritos turuncu paket
Onlar ne kruvasan tamamdaKruvasan ,käse kuchen, brezel bol yagli bol karbon
IyyyyyyyyKruvasan ,käse kuchen, brezel bol yagli bol karbon
Lafmı soktun naptın. Ben yine anlamadım. Ben bugün regl oldum kafam bi milyonSen anlamazmisin
Herşeyde var. Çok çok zararlı maalesef.Cipislerde de var msgnin kokusu o (mono sodyum glukomat = çin tuzu)
Regl olanlara bir kisi daha eklendiLafmı soktun naptın. Ben yine anlamadım. Ben bugün regl oldum kafam bi milyon
Ayyy sendemi tek tek gelinLafmı soktun naptın. Ben yine anlamadım. Ben bugün regl oldum kafam bi milyon
Kız türkçe konuş türkçeyi zor anlıyom kuçen muçen bişeyler diyor. Yok almiyim bugün bana kilo aldın dedi eşimKruvasan ,käse kuchen, brezel bol yagli bol karbon
Kız türkçe konuş türkçeyi zor anlıyom kuçen muçen bişeyler diyor. Yok almiyim bugün bana kilo aldın dedi eşim
One beee bugun ne konusuyonuz sizBen bonteyi çok seviyom valla kahve yanı muhteşem oluyo bonteeeee
Afiyet olsun canım15.10 cuma
Sabah sade filtre kahve
12.00
1 tb firinda domatesli patlican
Yogurt
1.5 tb sandwich ekm.
19.00
Salata
Et döner (olcmedim biraz fazla yedim heralde :)
Ayran
Su 2 lt
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Tostombalakanne
Spor olmayinca Cordeliaa etiket yapmiyoz heralde :)
Neymiş diye baktım.bilmiyordum o ne öyle küçük küçük ben olallacıyımmBen bonteyi çok seviyom valla kahve yanı muhteşem oluyo bonteeeee